Mi okozhatja a hátfájást levegővételnél?
3 hete volt megfázásos betegségem (voltam orvosnál, de gyógyszereket nagyon nem szedhettem, mert várandós vagyok, így kicsit tovább tartott a betegség.)
Miután elmúlt, azóta jobb oldalt fáj a hátam, ha levegőt veszek.
Mi lehet? Vissza kéne mennem az orvoshoz?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyetemista vagyok, most államvizsgáztam, szakdoga, szóbeli felvételik stb és rettentően fáj a hátam azokban az időszakokban amikor nagyon rágörcsölök valamire. Olyan mint mikor beszorul a levegő, random pontokon a hátamon és néha elég elviselhetetlen tud lenni. Volt...
Mostanában szivdobogaserzesem van, ezert gyakran elkezdtem meregetni, es rajottem hogyha nagyon melyen lassan kezdek lelegezni, akkor erzen hogy gyorsan valtozik (lassul, talan kihagy?) a pulzus, es ma ezt a VERNYOMASMERO os kijelezte hogy arithmia.
Tudom fura kérdésnek tűnhet, de talán nem az... Már 1 hónapja fura a hasam...és az elején fájt nagyon a hátam is...olyan érzés a hasban, mintha nyomna...vagy gyulladt lenne... Reggel nem érzem, de ahogy elkezdek enni a nap folyamán egyre jobban érzem, nem fájdalom,...
Annyira szúr, hogy hirtelen nem tudok,csak kicsit levegőt venni...minél mélyebben vennék levegőt, annál jobban szúr. Kb, 3 napja áll fent és elég sokszor előjön. Megköszönöm a válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!