SOS! Körömrágás miatt már a köröm tövénél egy kis "lyuk" keletkezett. Mi a teendő?
Ha ennyire sokat rágod a körmödet, akkor van valami lelki problémád. Szerintem menj el pszichológushoz, vagy legalábbis beszélgess valakivel, aki tud segíteni, hogy mi a baj, és próbálj meg leszokni a körömrágásról.
Ahol a lyuk van, ott mostmár ne rágd, hagyd békén, és majd meglátod hogy mi lesz. Ha gyógyul, akkor jó, ha nem, akkor menj el bőrgyógyászhoz. Meg szerintem valami fertőtlenítő szerrel kéne bekenni.
Remélem hogy meggyógyulsz.
Körömrágásra tényleg jó a műköröm, mert van egy barátnőm aki csonttá szokta rágni a körmét, de ha műkörme van akkor egyáltalán nem rágja, azért hogy szép maradjon.
De most nem rakhat magára műkörmöt, amikor beteg a körme.
Ha raknál föl képet vagy elküldenéd nekem a körmödről, akkor ki tudnám deríteni hogy mi a baja.
Megmutattam a körmödet a bőrgyógyásznak.
Azt mondta hogy nem nagy a baj, 2-3 hónap alatt le fog nőni a lyukas része a körmödnek és utána jó lesz.
Csak le kell szoknod a körömrágásról, mert attól lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!