47 éves vagyok. Tablettától folyton vérzek. Spirál bevált 40 éves koromig. Aztán már attól is vérezgettem. Hüvelygyűrű ugyanez.Most tablettát próbáltunk újra. Hátha... de vérzek. Már nagyon el vagyok keseredve. Kinek van hasonló tapasztalat?
3: Nyissatok már ki egy webáruházat, többezerféle óvszer van, antiallergén is több tucat féle, mindenmentes is. Most lehet, hogy 350 Ft egy darab, nagy kiszerelésben 170, még nagyobban 110, de ez a megoldás.
Vagy köttesse el magát.
Vagy szedjen ő fogamzásgátlót.
Vagy nézessétek meg legalább egy patikai 6000 Ft-os teszttel, hogy egyáltalán termékeny-e! Lehet, hogy igen kicsi a fertilitása, ez manapság általános!!
2., 3. vagy 4. ejakulátumban már nincsen elegendő ivarsejt még egy termékeny férfi esetén se. És használjátok a naptármódszert IS!
"Nem egyszer szakadt már."
Azt hogy?
Mennyi időt fordítottatok az óvszer helyes használatának megtanulására? Még a beleírt tájékoztatót sem olvastátok el, fogadjunk.
Pedig ehhez hosszú oktatás is dukál még.
A gyártási folyamat alapján 0 az esélye óvszerszakadásnak,, azt mindig a helytelen használat okozza.
Pl. megsértik a kibontásnál vágóeszközzel, nem patikából veszik, és valaki a közértben poénból átszurkálta, nem nyomják össze a spermazsákot felhúzáskor, kifordítva húzod fel, stb.
Konkrétan a fejedre is felhúzhatod, akkor se szakad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!