Hölgyek, milyen nem hormonális fogamzásgátlást használtál már (gumin kívül)?
És mi volt a véleményed?
Párommal szeretnénk gumin kívül mást is kipróbálni, de én eddig mindig csak tablettát szedtem vagy gumit használtam, szóval nem ismerek más dolgokat. Viszont most a tabletta nem lehetőség.
Köszönöm előre is válaszotokat. Ha esetleg nem mersz ide írni, nehogy ellepjék az üzeneteidet az.... érdekes.... emberek akkor nyugodtan írj privátba üzit.
Na mind a kettő jól hangzik eddig...
Köszönöm az infót!
A pharmatex Pearl indexe silány, ne használd védekezésként, hacsak nem lesz baj, ha jön a gyerek.
Mi gumizunk.
Na már megint jött az a **** lepontozni a női kérdéseket.
Őszintén online nézelődve a pesszárium+spermicid megoldás tűnt eddig a legjobbnak, de ezek után nem biztos, hogy bevállalom.
Spirált. Egy hét után le kellett szedni, mert folyamatosan ömlött belőlem a vér és majdnem szétrobbant a fejem.
Pharmatexet. Még nem szült nőknél nem annyira rossz a pearl-indexe, de minél több gyereked van, annál kevésbé hatékony.
Pesszáriumot, amihez spermicid kellett. Eleve nem sikerült rendesen felhelyezni a pesszáriumot, aztán a spermicidtől kb. (nem hazudok) 2 percen belül olyan kiütések jöttek elő rajtam, hogy azt hittem, megőrülök. (Pedig asszem 2 vagy 3 összetevője volt, egyikre sem tudtam, hogy allergiás lennék.)
Maradt az óvszer, abból csak a latexmenteset bírom. De ez sokkal jobb, mint a rendes. Igazából mindenkinek ajánlanám, egészen más a tapintása, érzetre teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!