Ballagási ajándék? :O Ötletek? :O
Szóval,komolyra fordítva a szót.
14 éves (lány) vagyok..És lassan ballagás
foggalmam nincs mit kérjek,valaki ötletet adna?:O
Akarnak aranyórát venni, de nem vagyok ékszeres típus,
akarnak jogsit letetetni nem nagyon érdekel a motor..
Valaki valami olyan ötletet ami a jövőben is szép emlék marad?:)
esetleg saját ötlet,Ő mit vesz stb
u.i.: a "helyesírási kéziszótár" választ nem kérem a "foggalmam sincs direkt van"
előre is köszi mindenkinek :))

válasza:csináld azt amit én:
kérd el a pénzt és majd később eldöntöd mit akarsz :D
mégis az mennyibe kerülne?:o
Hát de olyan maradandó kis emlék akár kisebb ajándék és pénz megoldás is

válasza:Hmm....Nem muszáj arany órát venni...:)
Én kinéztem a mango-ban egy ruhát 40.000-ért:D kérhetsz ilyeneket is:)
Na de komolyan,miért nem kész mindenkitől utalványt,pl ha ékszert akar venni,akkor vegyen az üzlettől egy utalványt,és olyat veszel ami neked teszik,vagy egy parfümériás utalvány...
Legalább nem lesz az,hogy miért nm hordod az a ruhát azt az ékszert,vagy miért nem azt a parfümöt használod stb stb....
Inkább én választok és már fizet,vagy csináltass egy hatalmas bulit,és legyen egy fotós aki megörökíti amik ott vannak(torta,táncok,amiről a szülők nem tudnak...stb.)
És utána azt egy albumban amin rajta van hogy ballagásodra vagy hasonló felirat,beleteheted a képeket,más így megmaradnak az emlékek a ballagásodról,és a barátokról:)
Jobb nem jut eszembe,mivel nem középsulis ballagásról van szó:D
köszi igen de nyááh, igen ez a nagy probléma se csilli-villi dolgok se úgy ruhák nem fognak meg :D
Buli,háát elgondolkozom,de apám olyan ajándékot venne ami olyan maradandó,mégis tőlük kaptam :)

válasza:

válasza:Előző vagyok.
Valami szép ruha vagy cipő esetleg?
Hát anyám nézegette kismotorra jogsit :D
Mivel van robogónk hát kipróbálhattam úgy néz ki lesz jogsi meg egy robogó =)
Kapcsolódó kérdések:
Milyen ajándékot vegyünk a csoportpénzből az óvónéninek, dajkanéninek ti mit adtatok , vagy adnátok.
Lány vagyok és fogalmam sincs minek örülne egy fiú. Nem nagy értékben kellene, csak amolyan csecsebecse figyelmesség... Amit például lányoknál a bizsuk, kis noteszek, albumok, vázák tesznek ki ilyenkor :)
Nekem 150 000 Ft gyűlt össze, és nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez hatalmas összeg, és nem szeretném apróságokra elherdálni. Ti mit vennétek belőle? Én laptopra gondoltam, de nem életbevágóan fontos, csak szeretnék egyet. De azért írtam kérdést, hátha még valami...
Sziasztok!!! nagy bajban vagyok a barátomnak 1 hét mulva lesz a ballagása amire meghivott, és foggalmam sincs mit adhatnék neki , de mindenféleképpen szeretnék neki valamit ajándékozni , nem olyan rég óta vagyunk együtt (másfél hónap) még nem annyira ismerem ezért is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!