Sztív2000 kérdése:
Szerintetek, kedves lányok, helyes vagyok? Nem tudom eldönteni, ezért ez a buta kérdés. Őszintén!
2010. júl. 30. 07:30
11/33 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy! Nekem is bejössz :D ;)
12/33 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem, de irtó aranyosnak nézel ki.:D
22/L
13/33 A kérdező kommentje:
Hát, még a végén elbízom magamat :) Kösz kösz :)
2010. júl. 30. 15:15
14/33 anonim válasza:
Tenyérbemászó egy képed van, de ez a szöveg se semmi...
15/33 Zsirember válasza:
Elég szarul nézel ki.
A pap tényleg vizipisztollyal keresztelt,miközben sütőlapáton elébe tartottak? Mikor kicsomagoltak,az atya azt hitte a kóstolót hozták.
Kiskorodba bottal piszkáltak,mert nemtudták hogy mi az.És kolbászt akasztottak a nyakadba,legalább a kutya játsszon veled.
16/33 anonim válasza:
köszönjük ezeket a lejáááárt, és unalmaaas beszólásokat, igazán szánalmassak -.-"
szerintem ha megmondod neki,hogy neked nem jön be, megfogja érteni...
Amúgy, nekemse vagyok az estem, de nagyon aranyosnak láccol. meg energikusnak. :D ami viszont teccik :)
17/33 anonim válasza:
na,hát miket írok. xD *nekem se vagy
18/33 A kérdező kommentje:
21:22 legyél kicsit egyedibb :) Amugy vicces volt.
2010. júl. 31. 07:26
20/33 Zsirember válasza:
Ja, és azt kifelejtettem: ha ilyen fejem lenne elmennék a MÁV-hoz ütközőnek.Tudom hogy szánalmas vagyok,pedig csak jópofáskodni akartam.Néha félresikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!