Valakinél bevált a Pest Reject nevű WS Teleshop termék?

válasza:amit teleshopban árulnak, az egy filléres kínai szar.
csak a vásárló pecsapását szolgálja a reklám.
Kedves Utolsó!
A pókokkal kapcsolatban is ez a tapasztalat?Mert ahol mi lakunk ott rengeteg pók van,csak úgy vonulnak be a házba.Ezek szerint rájuk sem hat ez a kütyü??Légyszi válaszolj!
Nálunk bevált.
Eltűntek a pókok, még a házunk külső faláról is a hatalmas keresztes pókok.
Eltűntek a hangyák, legyet sem láttam azóta a házban. A szúnyogok néha bejönnek a fényre.
Nagymamámnál az egerek sem jelentkeznek már.
"...Nálunk bevált.
Eltűntek a pókok, még a házunk külső faláról is a hatalmas keresztes pókok.
Eltűntek a hangyák, legyet sem láttam azóta a házban. A szúnyogok néha bejönnek a fényre.
Nagymamámnál az egerek sem jelentkeznek már..."
...és lassan a nagypapa sem jön már haza...
Ez a komment egy kicsit bűzlik, nagyon hazabeszél.
A nagypapa szerencsére hazajön. Sőt! Nem is ment el sehova!
Én csak azt írtam le amit tapasztaltunk!
Nem a Teleshopnál dolgozom és nem akarok senkit rábeszélni semmire, hogy bármit is megvegyen!
Mindenki azt csinál amit akar! Azt vesz meg amit akar!
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
(működő képest, ha lehet [ecdl vizsgához kellene]) Microsoft Office 2007es próbaverziót letöltöttem, de nem találok hozzá termék kulcsot (tudom h van ilyen kérdésmár, de nincs jó termék kulcs) Tudnátok segíteni? FONTOS lenne minnél hamarabb, mert ecdl vizsgákat...
Milyen márkát, típust érdemes venni és melyik cégtől? A 220V -os berendezések áramellátását hivatott biztosítani egy szélkerék, vagy a fűtés-rásegítés a fő funkciója?
. Szándékomban áll vásárolni egy Numark DNU total control keverőasztalt. Az ára 33k. Ha megéri akkor megvenném, viszont ha van ugyanebben az árkategóriában más termék amit ajánlani tudtok nagyon szívesen fogadom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!