Töltés közben "furcsán" viselkedik a telefonom?
Aliexpressrol rendeltem egy elvileg Huawei toltot, de nem is teljesen úgy néz ki, mint az én gyári töltőm, és amikor be van dugva, mintha lassabb lenne a telefon, illetve ha írok valamilyen szöveget, egy egy olyan betűt is beletesz, amire rá sem bökök, vagy valamelyikből kettőt ír be, vagy ugyanennyit töröl ki. Csak akkor van ez, ha ezzel a töltővel töltöm.
Mi baja van?
Az érintés érzékelését megzavarhatja a hálózat irányába előálló kapacitív kapcsolat.
Az adapterben szokott lenni egy zavarszűrő kondenzátor is, a primer-szekunder oldal között.
Próbáld fordítva bedugni a konnektorba, ami némileg megváltoztathatja a viszonyokat. Vagy nem.
"Aliexpressrol rendeltem egy __elvileg__ Huawei toltot"
nem is olvastam tovább...
Azért nem olvastam tovább, mert
"rendeltem egy elvileg Huawei toltot"
Tehát te is tudod, hogy nem is biztos, hogy gyári amit rendeltél/kaptál.
Gondolom olcsóbb is volt.
Miért várod el - egyáltalán bárki miért várja el - hogy ha valamit olcsóbban, nem biztos forrásból rendel az a gyári normáknak megfelelően működjön.
ne értesd félre, no offense, nem akarlak én megbántani, vagy lehülyézni, csak nem értem...
Annak kell örölni, hogy nem durrant el a telóban valami.
Köszönöm, hogy megindokoltad! 🤗
Akkor nem nagyon kéne használnom?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!