Router problémám lenne, mégpedig az hogy ketté van osztva az internet, hol lehet beállítani azt hogy :én, vagy a másik személy mennyi netet kapjon?
Pld :van 100bm/sec netünk, és hol lehet beállitani hogy pld én 70mb/sec-t kapjak, ő meg 30 mb/sec-t kapjon
Nekem mondták azt hogy meg lehet ezt csinálni de gőzöm sincs hol. az eddig tiszta hogy neten belül bekell irnom ip-t és az ment is bent vok router beállitásainál de sehol nem találom azt amit keresek
Nagyon nem értesz hozzá (ezt már a példából is tükröződik).
Ha a router képes rá, akkor lehet állítani a kiosztott net sávszélességét.
Ha nem tudja, akkor telepített programmal megoldható (CFosSpeed).
Ugyanakkor nem ajánlom neked, hogy beletúrj, mert biztos, hogy elállítasz valamit és akkor jó esetben csak egyikőtök nem tud netezni, rossz esetben egyikőtök sem.
K: "hogyerted h a router kepes ra?? honnan tudom h kepes ra?"
A router szolgáltatásai között vagy megtalálható v. nem. A konfig oldalon ez is látszik.
100 Mb/s? Ezt mérted a speedtesten v. az óra mellett megjelenő buborék alapján mondod? (hozzáértés?)
Egy 6-7 ezer forintos TP-link már megfelelően szét tudja osztani a netet. Nem kell annál drágább.
"xdd igen annyi de speed testen 20mb letoltes 1'5mb feltoltes szal atveres akk nem tudom valaszod a kerdesemhez ird"
Nincs semmilyen átverés. Amit te néztél az a 10/100-as Ethernet elméleti sebessége, ha úgy tetszik a kapcsolat típusa. Mivel ennyire nem értesz hozzá, lehet, hogy semmi köze a netnek a géped viselkedéséhez, hanem a géped van rosszul beállítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!