Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néhány ember hogy lehet olyan...

Néhány ember hogy lehet olyan szerencsés, hogy már fiatalon megtalálja élete szerelmét?

Figyelt kérdés
Vannak akik még sok próbálkozás után is csak csalókkal találkoznak, meg olyanokkal akik átejtik őket, köztük én is :) kicsit már fárasztó, hogy másnak az első kapcsolata máris bejön, pedig még tök éretlenek és gyerekek, van aki meg 25-30 évesen is egyedülálló, de vágyna egy kapcsolatra.
2023. szept. 26. 16:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ugyanarra gondolunk a minimumnal? Oszinteseg, bizalom, huseg es mentalis/erzelmi erettseg? Lenyegebe ezekre gondolok.. nyilvanvaloan amit elvarok azt megadom, de tenyleg siralmas hogy ezek mar hianyoznak sok emberbol
2023. szept. 26. 17:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az élet igazságtalan
2023. szept. 26. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van olyan, hogy az ember nem a hozzá illőket vonzza be, és így sokat csalódik.

A volt osztálytársam, a legszebb, legcsinosabb lány volt, akit mind irigyeltünk. A fiúk, majd férfiak körüldongták. Csak egy baj volt. A rámenősek nem jöttek be neki, az igazi rendeseknek meg nem volt önbizalmuk egy ilyen gyönyörű nőhöz, mint ő.

2023. szept. 26. 18:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen, ugyan ezekre gondolok. Nyilván ezt a témát lehetne még boncolgatni órákig, hogy miből is áll fel egy "jó minőségű ember", de igen, ugyan arra gondolunk. Kell azért önreflexió, fejlődésre való hajlam, némi spiritualizmus, és most itt nem a horoszkópra gondolok meg a jósnőkre, továbbá hitelesség, szavahihetőség, megbízhatóság...lehetne sorolni hosszasan. Azért azt te is belátod gondolom, hogy ez nagyon nem a minimum ha jobban belegondolsz. A minimum a kocsmába hempereg fél napot, ott kezdődik. :)
2023. szept. 26. 18:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt keresem, illetve nem keresem, magammal foglalkozom, hogy én jól érezzem magam, és amit elvárok azt magamban alakítsam ki, aztán majd az élet összehoz vele. Amúgy 32F. :)
2023. szept. 26. 18:18
 16/26 A kérdező kommentje:
15. Teljesen egyetertek, eloszor magadban kell rendbe rakni a dolgokat. Meg ugye aki nem tud egyedul boldogulni es elni, az massal sem fog.. csak egy ido utan az ember raeszmel hogy nem teljes igy egyedul az elete es rossz. Pedig en egy eleg fuggetlen es introvertalt szemelyiseg vagyok
2023. szept. 26. 18:21
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teljesen jól látod amit a mondat elején leírtál egyetértek vele. Szintén függetlenként és inkább introvertáltként. :) Persze, vannak nehezebb napok, de az élet ilyen, nem minden nap karácsony, nem lehet minden nap boldognak lenni, aki ezt mondja, hazudik neked. :)
2023. szept. 26. 18:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis zene, egy kis olvasás feldob ilyenkor. Vagy főzök valami finomat. Ne add fel, és hidd el megleled amit keresel. :)
2023. szept. 26. 18:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
...és ne feledd, minden kapcsolatod egyben egy nagy tanítás is, erről tudnék mesélni, mert a legutóbbiból annyit tanultam, mint ha 5 nőn átmentem volna.
2023. szept. 26. 18:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Es tobbsege 10 even belul szetmegy.
2023. szept. 26. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!