Kávé vagy inkább tea?
Melyiket szeretitek jobban? Én 1000x inkább kávézom, minthogy teázzak. Ezt most mérgemben írom ki, mivel beteg vagyok és muszáj teát innom, de egyszerűen hányingerem van tőle. Amint jobban leszek, remélhetőleg holnap - egész nap kávét fogok kortyolgatni.
Illetve van egy olyan elmélet, hogy aki odavan a kávéért az nem szereti igazán a teát, és fordítva.
Tea! 🩷
A kávénak az illatát imádom, de az ízét gyűlölöm 😅
Én a teát mézzel tejjel epreset meg ilyenek nagyon bírnám
De randikon pl kávézni hívnak vagy hidegben forralt borozni esetleg mindketto fahéjjal még izlik is.
Teázni meg csak azert nem szeretek mert azzal nincs meg soha a feeling is.
Teát bármikor bármennyit iszom.
A kávénak az illatát kedvelem, de inni nem szoktam. Csak ha ébren kell maradnom napközben, pl. hosszabb autóvezetés előtt. De akkor sem utálkozva iszom meg.
Igazából én ízek (ill. bármilyen élmény) szempontjából nagyon nyitott ember vagyok, tehát új ízt is hamar megkedvelek. Gyakorlatilag csak a romlott ételek ízétől undorodom. De az pont a szervezetem védekezése, hogy ne egyem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!