Miért nem tudom elviselni ha parancsolnak nekem és miért vagyok gyerekes ?
25 éves vagyok !
Ha meg akarják mondani hogy mit csináljak akkor ideges leszek és magamra veszem . Teljesen alap helyzetekben is , mondjuk a munkahelyen . Már azt sem tudom hanyadik munkahelyem van és egyik sem hosszú távú , pont ez miatt mert úgy érzem hogy egy "szolga" vagyok csak , akit irányítanak és tiszta ideges vagyok meg dühkitöréseim vannak , visszaszólogatok . Nem tudom miért csinálom ezt .
A másik dolog meg hogy gyerekes vagyok . Vagy is igazából szeretem ha úgy érezhetem hogy gyerek vagyok és néha úgy is viselkedek . Mondjuk a párommal , szeretem azt érezni hogy egy kislány vagyok és ő vigyáz rám .
Hát nem tudom,10, nagyon sok marad meg bennünk gyerekkorunkból én például egyszer lattam egy reklamot kiskoromban, kiskanállal táncoltak a gyerekek és a kiskanál volt a szarvuk és az egyszarvú szo volt a dalszövegben. Őszintén? Nem emlékszem se arra, mi volt a reklam, mit reklámoztak, kik voltak benne és mi volt a szövef, de az egyszarvús részre igen. Ez nagy hatast gyakorolt a felnőttlétemre, mert ennek köszönhetem a kreativításomat. Szóval can köze annak amit írtam a kérdező modorához.
Ráadásul a kérdező sehol sem írja, hogy dühkitörései vannak.
A kérdéskiírásban írta:
"tiszta ideges vagyok meg dühkitöréseim vannak , visszaszólogatok ."
De 12, azt írod "kérdező elolvasta, egy-két helyen volt hasonló emléke és úgy érezte, minden igaz belőle. ".
Akkor honnan tudod, hogy tényleg dühkitörései vannak és nem csupán egy belső tombolást titulál annak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!