Hogy zajlik nektek a reggeli rutinotok munkába indulás előtt?
Alvás, ébresztő, szundi, szundi, szundi, felriadás, kapkodás, rohanás, majd lelki béke mikor pont beestem még időben. Aztán menetközben (irodai munka) egy kis kávé, valami harapni való.
Sajnos lenne még mit átszerveznem, de imádok aludni és nagyon nem vagyok korán kelő típus.
Nekem katasztrófa a reggeli rutinom. Ha 7re megyek, 4kor már csörög az ébresztő. Kb 5.20, amikor ki is tudok kelni az ágyból, addig 5percenként szundira rakom.
Utána megmosom az arcom, leülök a laptop elé és megnézek egy fél órás sorozatot, közben megreggelizek. (valójában ekkor ébredek fel)
Utána lefürdök, felöltözök, elpakolok aznapra és 6.40kor kocsiba ülök és megyek.
Valtott muszakos vagyok, ha 6-ra megyek akkor 3-3:20 korul kelek, zuhany, sminkelek, feloltozok, osszepakolok aztan indulok, hogy beerjek kb 5:20 korul, mert ilyenkor csak a melohelyen kavezom, itthon nem akarok korabban kelni, hogy meg arra is legyen idom.
Ha delutanra megyek, 13 orara, akkor 8 korul kelek, ilyenkor eloszor csak fogat mosok, csinalok egy kavet, megnezem a Happy Hourt (TheVR), aztan ha annak vege, akkor megyek el zuhanyozni, innentol ugyanaz, mint a masik heten, szinten bent szoktam lenni koran, mert beszelgetek a reggeles kollegakkal akik epp szuneten vannak es megiszom a masodik kavem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!