Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Karácsonyi ajándék a tanáromna...

Karácsonyi ajándék a tanáromnak? Szerelmes vagyok belé:3

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy milyen ajándékot vehetnék, nem akarok ilyen sablont - csoki/alkohol-de nyilván, egy szó szerinti szerelmes levelet sem szeretnék, mert az meg egyértelmű. Valami ötlet esetleg?

2023. dec. 15. 10:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

"Igaz, felesége van.. De attól még, hogy adok neki egy ajándékot, az csak egy gesztus, mi baja lenne belőle.."

Ó te szegény kis balfácán :(

2023. dec. 15. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha a férjemnek ajándékozgatna ilyen kis luvnya, megnézhetné magát.
2023. dec. 15. 12:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a szomorú, hogy az ilyen luvnyák néha odáig is elmennek, hogy ha a tanár nem viszonozza az "érzéseket", akkor már bosszúból csak azért is képesek tönkretenni a tanár jóhírét.
2023. dec. 15. 15:51
 14/25 A kérdező kommentje:

Jól van, abba lehet hagyni a huhogást vészbaglyok.

Nem fogom tönkretenni a tanárom jó hírét.

Ez egy egyszerű kérdés volt, hogy mivel lephetném meg őt. Ettől nem leszek "luvnya". Szégyen, hogy felnőtt ember létetekre ilyen durva jelzőt aggatok egy számotokra totál ismeretlen, idegen lányra, szégyellhetitek magatokat. Senkinek, főleg nektek nem okoztam semmi rosszat, nem fér a fejembe, miért kell ilyen módon viselkednetek. Rosszul esik, hogy ilyeneket kell olvasnom, hogy ezt próbáljátok a fejembe ültetni.

2023. dec. 15. 16:16
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Attól függetlenül, hogy nem én írtam: a "luvnyaság" nem attól lesz az, ami, hogy azzal nekem okozol rosszat. Ha másnak okozol, akkor is az.
2023. dec. 15. 16:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Tudok róla, hogy a luvnya nem a "rosszat okoz" szinonímája. Azt nem értem, hogy miféle meggondolásból, sértett hozzáállásból vágnak ilyet a fejemhez, miközben én nem bántottam őket.
2023. dec. 15. 17:06
 17/25 A kérdező kommentje:

De teljesen mindegy, ez egy meddő vita. Tény, hogy rajtam vezetik le a felgyűlt feszültséget, illetve, hogy jó érzés nekik felettem kimondani az értékítéletet. Persze, az is tény, hogy, ha én nem lennék érzékeny, akkor meg nem nyomasztana, hogy idegenek, látatlanban ilyennel bullyingolnak.

Megpróbálom inkább meg sem nézni az új válaszokat, mert nincs értelme annak, hogy itt olvasgassam, hogy miféle különböző módon sértenek meg az "embertársaim".

2023. dec. 15. 17:12
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Azért az bájos, amikor te sértődsz meg azon, hogy fejedhez vágják az igazságot.
2023. dec. 15. 18:03
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

Adj neki ajándékot a ballagásodon, mikor elmész, bár szerintem egy őszinte “köszönöm a több éves munkáját” többet ér mindennél. Évközben eleve nyalizós az ajándékozgatás, a te sunyi szándékod meg különösen gusztustalan.

És nem, szörnyen ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy azért, mert már vehetsz egy sörikét a boltban, már automatikusan fel vagy hatalmazva tanárral kamatyolgatni meg házasságokat nem tisztelni. A munkahelyemen csak felnőttek dolgoznak, mégis tilos a felettes-beosztott viszony, mert ez a hatalommal való visszaélés veszélyét hordozza magában, igen, akkor is, ha alapvetően nincs ilyen szándék senkiben.

Ha szingli lenne, azt mondanám, várd ki az érettségit és keresd meg utána, de mivel felesége van, szépen kopj le róla, mert egy házasság két emberről szól, neked nincs keresnivalód benne.

Igen, én is rajongtam 26-28 éves, még fiatalabbnak kinéző, baromi jóképű tanárért 16-18 évesen, mégis felfogtam, hogy van egy határ. A maximum, amit tisztességesen megtehetsz, az az, hogy készülsz az órákra, aktív vagy, figyelsz és a tudásodra hívod fel a figyelmét. Nem lotyónak öltözve persze. Én is ezt tettem, és az illető kedvelt mint embert, ezzel meg is elégedtem, tudomásul vettem, hogy ennyi a dolog.

Ne haragudj, de ilyen gondolkodásért igenis megérdemled a lebszást. 18 éves vagy, nem 12. Majd ha te is feleség leszel vagy akár csak komoly párkapcsolatban élsz, megtudod, miért ennyire elítélendő ez a hozzáállás.

2023. dec. 16. 09:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Hívd félre, pl. a szertárba, térdelj le elé és cumizd le.

1. Ez egy jó ajándék karácsonyra, otthon egyáltalán nem biztos, hogy a feleségétől megkapja.

2. Más egyébre a tanárodnak biztosan nem kellenél, ezt azért jobb, ha tudatosítod magadban.

2023. dec. 17. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!