Márciusban lejárt sör még iható lenne most?
Figyelt kérdés
23.03-ban lejárt, még egy éve kaptam kb. egy barátomtól, árnyékos teljesen normális hőmérsékletű helyen volt tárolva, csak most találtam meg, mert már megfeledkeztem róla.
Ez még így belefér szerintetek?
2023. ápr. 7. 19:12
2/7 anonim válasza:
A napokban egy 01.31-én lejárt sört ittam, teljesen jó volt még. Annak sem lesz baja.
3/7 anonim válasza:
Simán meginnám. Nézd meg, szép tükrös-e, de az lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) Nemsokára szisszentem.
2023. ápr. 7. 19:46
5/7 anonim válasza:
A forgalomba hozhatóság dátuma járt le márciusban, ami nem esik egybe azzal, hogy mikor romlik el, megy tönkre, azt megjósolni sem lehet, egyszerűen megállapítja az ember, miután felbontotta.
Winkler Róbert jó ideje már több sörös műsort csinál, mint autósat, és ittak, teszteltek olyan sört, aminek több éve le volt járva a szavatossági ideje.
Nem volt szándékos, nem a lejárt szavatossági időket tesztelték, de a sörnek semmi plusz baja nem volt, csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy jó régen lejárt, de most került sorra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!