Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha a kannásbor is látott...

Ha a kannásbor is látott szőlőt, mi értelme a minőségieknek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
#9 egyszerű matek: reprezentatív felmérés keretében megkérdeztek 10 hajléktalant, melyik a kedvenc bora. A koccintós nyert és nem a drága francia vörös lőre.
2023. jún. 29. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/25 anonim ***** válasza:
A kannásbor látott szőlőt, ami minőségit abból készítik.
2023. jún. 29. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez valahogy nagyon nem stimmel. Több hozzászólásban is azt látom, hogy egyáltalán nem beszélnek arról benne, hogy a kannásbor újabban utolérte minőségben a minőségieket.
2023. jún. 29. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/25 Phoney ***** válasza:
Igyad akkor, ha neked csak az a lényeg, hogy látott szőlőt. Mi meg hagy igyuk azt, ami ízlik.
2023. jún. 29. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ízlik, te is a kannásbort innád, vállald fel büszkén!
2023. jún. 29. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
Na ez már nem vicces! Én amikor hajléktalan voltam nemrég sem dőltem be a sok pesti sznobnak akik francia borokat isznak a Mekdonáldzban. Még akkor is ragasztkodtam a jó Magyar borokhoz. Rendszerint 2017-es Bock Librát fogyasztottam, de kannából, mert úgy olcsóbb volt. Még mindig szép emlékeim vannak a jammertal dűlői kabaré szavinyon karakterességéről és a merló bájáról, testiségéről. Már van állásom és lakhatásom, újabban nem kannánként, hanem hordóban veszem a bort. Ilyen kissebben..
2023. jún. 29. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/25 anonim ***** válasza:
:)
2023. jún. 29. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/25 anonim ***** válasza:
kb. 10 éve iszom kannást, régen olasz alapanyagból készült, sokszor éretlenül ezért túlcukrozták, jó savas is volt meg minden. újabban tiszta hazai alapanyagból van, ezért rá lehet írni hogy ilyen-olyan tájbor. viszont a minősége az hullámzik, van olyan széria amitől a lelked kifosod, míg ugyanolyantól pár hónapos eltéréssel jószerével be sem rúgsz, meg szín árnyalatbeli különbségek is vannak, szóval itt valami nagyon laza szabályozás mehet még mindig. egyszer találkoztam egyel amiben seprő volt, kis homokszerű cucc érződött. máskor dagadt a palack és savanyúbb volt, abban már beindult valami ecetesedés pedig friss határidős volt. volt amitől olyan mocsár és pöcegödör szerűt székeltem hogy még beállva is átéreztem, de olyan is hogy másnap olyan "mű" vegyszeres ízt árasztott a pofám egész nap hogy egy hétre megutáltam. nagy disznóságok mennek még mindig a legolcsóbb lőrével, hiába nem tablettás már jóideje
2023. jún. 29. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezd ecetesedni akkor ólom edényben kell forralni. Ólomcukor.


A római birodalom ajánlásával.

2023. jún. 30. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/25 kriszpo ***** válasza:
Ízlések és pofonok.
2023. júl. 6. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!