A tortilla chips 100 grammjában hány kalória van?
Figyelt kérdés
Tecsóba lehet kapni nagy sárga csomag csak kíváncsi vagyok nincs ráírva azért.2010. júl. 21. 03:36
1/4 anonim 

válasza:

válasza:+/- 15%, mint a többi tortilla chipsben. Ami nagyon kalóriadús, az az olaj, a burgonya valszeg ugyanaz a mennyiség, mint a többi chipsben.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Elöször is a tortilla NEM krumpliból, hanem kukoricalisztböl készül!
100 g 460 kca, fehérje 7 g, szénhidrát 70g, zsirtartalom 17 g.
Amint látod, nem igazán diétás, de néha (havonta max. 1-2-szer) megengedhetö 10-20 darab, attól nem fogsz elhizni, de megse fogod annyira kivánni, hogy utána egyszerre megegyél egy egész zacskónyit.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:bocs, igazad van (első voltam) :))) de annyi borzalmat árulnak, simán lehet vmi szószos-fűszeres krumpli :)))
4/4 anonim 

válasza:

válasza:A második vagyok, nem kötözködésböl irtam, csak hogy egyértelmü legyen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Hol lehet kapni tortilla chipset meg hozzá való szószt?
Haveromnál ettem tortilla chipset, meg ilyen csípős szószt ilyen kis üvegcsébe. Azt mondta kapta de, nem tudja hol lehet ilyet venni. És még nem láttam itthon, csak görög o.-ban. Melyik nagyobb boltban(Tesco, Spar) lehet ilyet kapni?
A kovászos uborka 100 grammjában hány kalória van?
ugyanannyi mint a normál uborkáéban? (100g/11kcal)
Burger Kingben lehet kapni Deluxe Csirkemell tortillát és az van menüben is?
Deluxe Csirkemell Tortilla menü? És ha van mennyibe kerül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!