Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik azok az ételek amit...

Mik azok az ételek amit semmiféleképpen nem ennél mert egyszerűen számodra szörnyű?

Figyelt kérdés
jan. 29. 20:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs olyan étel, amit ne ennék meg ha élet-halál kérdése lenne. De ha lehet választani, akkor semmi olyat nem eszek meg amiben sárgadinnye vagy sárgadinnye ízesítés van, még az élő hernyót is előbb megenném, mint azt.
jan. 30. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/49 anonim válasza:
89%
Pacal , halászlé. Olyan sült húsok amiben benne van a csont.
jan. 30. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/49 anonim ***** válasza:
81%
Máj 🤮
jan. 30. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/49 anonim ***** válasza:
31%

Istenem, mennyi válogatós hercegnő van itt😂😂


Felnőtt embereknél a válogatósság leginkább annak a jele, hogy gyerekként a szüleik egysíkúan etették őket és ennyire "szűkre" állt be náluk a skála, hogy mi ízlik nekik. Nem véletlen, hogy a leggyakrabban olyan ételek voltak itt is említve amik ízben vagy állagban elég karakteresek.


Nekem egyedül az ánizs és tárkony íze taszító, de az is csak durva töménységben. A tárkonyos ragulevest kifejezetten szeretem, és persze a mézeskaláccsal sincs bajom. Viszont egyszer Grúziában kihoztak egy tál bárányragut, amit a helyben gyakori, kb. fosókaszilvával azonos gyümölccsel és több ág friss tárkonnyal készítettek. Azt kénytelen voltam pár kanál után feladni. Chakapuli a neve és már a kinézete is borzasztó: [link]

jan. 30. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/49 anonim ***** válasza:
51%

Én is erre gondoltam, hogy ennyi finnyás ember. :)

Nem rosszindultból, mert nekem is vannak tiltólistás ételeim (bár nem sok), de az olyan, mint a csontos hús, meg a bőre rajta van sült húson, az számomra hihetetlen. A csont ízt ad a húsoknak, a sülthús bőre ha jól megpirul, kimondottan finom. De hát tudjuk, ízlésekről nem lehet vitatkozni.

jan. 30. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Én menzás voltam, úgyhogy rövid a lista :) Semmire nem mondom kóstolás nélkül, hogy nem kérek.

1. Kelkáposzta főzelék, én megpróbáltam nem jön be...

2. Krémes.. túl habos, és gejl nekem. Talán életemben 1x megettem egy darabot

3. Ánizsos ételek italok, gyógyszerek, a hideg kiráz tőle öklendezésig.

jan. 30. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Csiga, kagyló, májon kívül a belsőségek, kelkáposzta főzelék.
jan. 30. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/49 anonim ***** válasza:
69%

"Felnőtt embereknél a válogatósság leginkább annak a jele, hogy gyerekként a szüleik egysíkúan etették őket és ennyire "szűkre" állt be náluk a skála, hogy mi ízlik nekik. Nem véletlen, hogy a leggyakrabban olyan ételek voltak itt is említve amik ízben vagy állagban elég karakteresek."


Pont nem.


Nem, mi pont szegények voltunk és vidékiek, szóval minden vackot meg kellett enni. Lejárt kaját, anyukám éppen nem csak tinézser kori kísérletezéseit (fiatal anyukám van).

Ha nem kellett, mehettem aludni éhesen, és túl sok választásom nem volt.



Felnőttnek van választásom, és nem vagyok hajlandó konyhamalacnak lenni. Pont azért, mert így nevelkedtem.



Ja, a magyar konyha sok klasszikusa arról szól, hogy kalóriákért eszünk, kell minden megkapható energia kapálni. De a mai igények nem ezek, megszokásból meg nem fogok körömpörköltön meg abáltszalonnán élni.



Pénzem van rá, és meg is tudom magamnak csinálni finomabban ÉS egészségesebben.


Az, hogy te nem, vagy téged felnőttként is etet valaki aki helyetted dönt, az a te bajod.

jan. 30. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/49 anonim ***** válasza:
29%

Pont de, 38-as :) A szegények nyilván kényszerből, de egysíkúan esznek. Ezért írták már eddig is sokan a tengeri herkentyűket példaként.


A magyarkonyhafóbok pedig általában kis sikoltások közepette olvadnak el, ha a gyűlölt körmöt egy tapasbárban paradicsomos formában kapják meg egy 10 centis agyagtálkában 😂


Plusz ott tartani, hogy ezek a hozzávalók a szegénységhez tartozhatnak csak egyedül annak a jele, hogy a keresetedtől függetlenül fejben a szegénységben ragadtál :) Kérdezz meg egy gourmet néphez tartozó embert, olaszt, franciát, stb., hogy mit gondol a belsőségekről. Nem éppen azt fogja mondani, amit te.

jan. 30. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 40/49 anonim ***** válasza:
69%

39, én külföldön élek, szóval köszönöm ettem elég sokmindent.


Ha már itt tartunk, nem csoda, hogy utálják a tengeri herkentyűket, mert ez csak frissen ízletes, amit importálnak az már főzve és fagyasztva volt mielőtt hazavitted volna.



És nem, az olasz nem májból csinál rizottót.


És nem, nem mindenki szereti itt se a kis tengeri állatkákat, akkor sem, ha a kalamari nincs befőttesgumivá aszalva.

jan. 30. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!