Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szülinapi torta sütés nélkül?

Szülinapi torta sütés nélkül?

Figyelt kérdés
Páromat szeretném meglepni valami finomsággal a 25.születésnapjára, de nem bánnám ha egyszerű lenne elkészíteni, mivel nem vagyok túl jártas a sütésben. Tudom, guglizzam meg, néztem is, de olyan receptek érdekelnének, amik tényleg beváltak és sikert arattak :)
2011. okt. 8. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem ebből a túrótorta bevált! Remélem tudtam segíteni. :)

[link]

2011. okt. 8. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Hű, ez nagyon jól hangzik,mivel imádja a túrót, ráadásul elég könnyűnek is tűnik :) köszi szépen, ez jó is lesz!:D
2011. okt. 8. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
sütés nélkül;puding!még melegen nagyobb tányérra öntöd és amikor köszöntenéd előtte tejszín habbal díszíted....na?
2011. okt. 8. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nincs mit, remélem sikerül :)
2011. okt. 8. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
A hipó pH-ja 12-es, a mosogatószereké általában 4,5-6 között ideális a "bőrsemlegesség" miatt. Vagyis könnyen belátható, hogy az az egy csepp hipó, amely rajta maradhat az edényen a mosogatószeres öblítéskor bizony hamar semleges oldattá válhat...
2011. okt. 8. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a másikhoz szólt volna:D
2011. okt. 8. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon finom:

[link]

Vagy ez:

[link]

De én pl. ezt fogom a párom szülinapjára megcsinálni, igaz hogy kell sütni de nagyon egyszerű elkészíteni és ráadásul finom is:

[link]

2011. okt. 8. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Amerikai sajttora áfonya lekvárral így keresd a neten! Isteni és különleges! csak keksz kell hozzá! Boldog sz.napot! :)
2011. okt. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Torta sütés?

Honnan tudom csak egy sima receptből, hogy hány szeletes lesz a tortám? Vagy az attól függ, hogy mekkora a tortaformám?

Barbie torta sütés nélkül?

Ha valaki tud receptet nagyon megköszönném! Főleg ha már ki is van próbálva : )

Hol lehet olcsón emeletes torta tartót kapni?

Az olcsó alatt pár ezer forintot értek, max 4000 ft. Csak sima, egyszerű 3 emeleteset keresek. Kisfiam szülinapjára muffinokat készítenék, és tök jól nézne ki egy ilyenre felpakolni. Meg persze később tortához is tudnám használni.

Milyen torta lenne jó?

Anyumnak lassan itt van a 42. szülinapja és szeretnék valamilyen tortát rendelni de nem tudom milyen lenne jó. Csoki tortát nem annyira szereti meg az minden napos. Gyümölcstortára gondoltam csak az túl egyszerű. Ami még eszembe jutott hogy egy olyan tortát rendelni...

Valaki tud mondani: finom, egyszerű és lehtőleg sütés nélküli torta/ süti receptet?

Valaki tud ilyet? Szüleimnek szeretnék csinálni, a 23. házassági évfordulójukra. Válaszokat, előre köszi!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!