Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elkezdtem edzeni és szeretnék...

Elkezdtem edzeni és szeretnék házilag kotyvasztott fehérjét és valami tömeg csökkentöt, zsír égetőt készíteni, ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 3. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Az unokabátyám testépitó magyar bajnok volt ifiben, neki a reggeli 25 tojás volt, az ebéd meg 1 teljes csirke. A vacsit nem tudom.
2014. márc. 3. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Az para, meg tudod tőle kérdezni légyszives hogy mit gondol a fahéjas túlról?
2014. márc. 3. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
höhö... Tömegcsökkentő? Az miaz? Negatív kalória, vagy mi?
2014. márc. 3. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az a fahéjas túl? Először tömeget növelsz, és utána szálkásítasz; olyan hogy tömeg csökkentő nincs.
2014. márc. 3. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

"házilag kotyvasztott fehérje"

azt hiszem, jobb, ha nem írom le, hogy mi jutott eszembe, mint legegyszerűbben házilag "kotyvasztható" fehérje.

2014. márc. 3. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsit olvass utána a dolgoknak mielõtt f#szságokat csinálsz. Tömegcsökkentõ lol...
2014. márc. 4. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom miféle edzésre gondolsz, testépítésre? A zsírégetéshez sok mozgás kell, kardio+izom vegyesen, talán inkább több kardio. És kevés kalória.


Nem vagyok szaki, de mostanában a "házilag kotyvasztható fehérjék" után kutattam. Testépítéshez sok fehérje kell, edzés után pedig könnyen emészthető fehérje. Fajlagosan(Ft/fehérje) a legolcsóbb a csirkecomb. Utána kb a csirkemell, csirkemáj következik. A testépítők a csirkemellet eszik mert abban kevesebb a zsír.


A spec tejsavó készítmények lényege, hogy tisztán jutsz gyorsan emészthető fehérjéhez, gondolom a tisztaság is a gyors emészthetőség miatt kell. Ezek fogyasztását közvetlen edzés utánra érdemes időzíteni. A "kotyvasztott fehérjéből" ítélve te e készítmények házilagos készítésére vagy helyettesítésre vagy kíváncsi.


Van a tojás, a hal és az előemésztett tejtermékek(joghurt, kefír, tejföl). Van még egy olasz specialitás: a ricotta. Erdélyben ordának nevezik, de savótúró néven is hivatkoznak rá. Ez a rendes túrónál állítólag könnyebben emészthető, ez talán a savókoncentrátumok alapanyaga. A szarvasi rikotta a legolcsóbb.


Nem tudom, hogy a csirkehús emészthetőségben hol helyezkedik az előbbiekhez képest, de nem hiszem, hogy jelentősen jobb lenne.

2014. márc. 5. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!