Miért mániájuk a spar-akban hogy a pénztárosok nem akarnak dolgozni és csak önkiszolgáló kassza van??
lassan bemegyek egy étterembe és pincér sem lesz hanem szolgáljam ki magam??
Önkiszolgálóról hallottál már???
Gondolom kérdező, azt gondolod, hogy a kasszázás, meg a “turista vezetés “ az egyetlen munkájuk a bolti alkalmazottaknak, hidd el, dolgoznak, a polcokat fel kell tölteni valakinek, az nagyobb munka.
Meg nem értem miért nagyobb munka neked lecsipogni a termekeidet gyorsan, mint várni, és felpakolni őket a szalagra…
28
Budapesten MOM aljában lévőben is van illetve pl.: Allee ( bár az Interspar).
Én is szeretem, de pl.: ma vettem alkoholt hétvégi szülinapra besípolt rá dolgozó kellett ( igazolni 18 éven felüli vagy), utána lehúztam két terméket harmadiknál megint jelzett - újra dolgozó kell, mert a súlynál nem jól érzékelte a fűszert szokás szerint és ilyenkor azt hiszi a gép te " ügyeskedtél" így sípol, na most tekintve ebben a Sparban 6 kasszát figyel és máshol is volt gond minden alkalommal várok jöjjön.
Tényleg tök jó...
Na ezért van az kell rendes kassza ÉS önkiszolgáló, mert ilyenkor az ember eleve a simához megy ahogy kuponnál is, mert tudja ezek esetén jobb az emberi munkaerő. Érdekes Lidl, Auchan, Tesco megoldja csak Sparban lett divat az önkiszolgáló van és más semmi.
32 - es a többi üzletláncnál is mindent csinálnak a dolgozók sőt egy Lidl esetén jóval nagyobb a pörgés, mint sz@ros Sparban mégis megoldják legyen önkiszolgáló kassza és sima is.
Majd ha nem jelez be tévesen mindenért a gép és kell dolgozóra várni, mert közben másiknál van térjünk vissza arra miért utálják sokan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!