Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A gyümölcslevesbe (meggy és...

A gyümölcslevesbe (meggy és alma) tényleg kell liszt és olaj?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 18:02
 1/8 anonim válasza:
100%
Olaj tuti hogy nem.Én liszt helyett pudingporral szoktam csinálni.
2011. aug. 26. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ZSiradék SEMMI nem kell bele. Liszttel, keményitövel vagy puddingporral szokás kicsit süriteni a levét, úgy, mint ahogy a puddingot kell fözni, csak jóval több folyadékkal.
2011. aug. 26. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyümölcslevest habarással kell készíteni.
2011. aug. 26. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is pudingporral szoktam csinálni.
2011. aug. 26. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
olaj semmiképpen, ha "zsírosabbra" szeretnéd tejszínnel sűrítsd be.
2011. aug. 26. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Csokipudinggal fincsi lehet.
2011. aug. 26. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mi a gyümölcslevest úgy sűrítjük, h egy tálba lisztet és főzőtejszínt csomómentesre keverünk, és még hozzáöntünk a levesnek a levéből, hogy híg legyen a habarás és utána az egészet a levesbe öntjük.
2011. aug. 26. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy nagy gyümölcsjoghurtot kikeverek a forró lével, és azzal sűrítem, próbáljátok ki,, isteni!
2011. aug. 26. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!