Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készítenétek bodzalekvárt...

Hogy készítenétek bodzalekvárt? Több cikket olvastam valahol azt írja át kell préselni valahol azt hogy nem. Akkor most mi a helyzet?

Figyelt kérdés
A nem érett vagy félérett bogyók és a szárak mérgezőek, de a magjáról is azt olvastam h enyhén mérgező. De ha a lekvárt át kell préselni akkor mi a helyzet a bodzabefőttel? Rengeteg receptet átnéztem mert nagyon sokoldalú a felhasználása és teának már ittuk. Ez a mag kérdés nem hagy nyugodni:)
2012. aug. 27. 16:18
 1/1 anonim válasza:
Én ettem bodza lekvárt,isteni finom volt és nem volt átpasszírozva.
2012. aug. 28. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!