Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sárgabarackbefőtt konyhaprakti...

Sárgabarackbefőtt konyhapraktikát tudtok? Hámozva, vagy hámozatlan jobb? Másik kérdés:savanyú uborkát rakni tartósító nélkül lehet? Tv. -ben láttam.

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát anyukám mikor rakta az uborkát,megcsinálta a levet:víz,cukor,deko(nálunk deko)felforr,ráönti az uborkára,lezárja az üveget és aztán beteszi a sütőbe dusztolni.
2013. júl. 8. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak most nézem, hogy ecetet nem irtam. bocsi
2013. júl. 12. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!