Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Magyarországon miért ennyire...

Magyarországon miért ennyire elterjedtek rántott, "frissensült" bőség tálak, sültes meg pecsenyeizék?

Figyelt kérdés
A legtöbb ilyen cucc kb egy ehetetlen cipőtalp, főleg kiszállítás után- Maximum akkor lenne érdekes egy ilyen kaja, ha azonnal enné az ember, előmelegített tányéron, valóban frissen sütve stb. Ami ehetővé teszi ezt, az az édes, cukros tartármártás. De még ezzel együtt is max alkalomszerűen érdekes az ilyen a kaja, a lakosság viszont napi szinten tolja az acába, rajong érte konkrétan. Miért, meg hogyhogy?

#szar magyar konyha #hányás rántott szarok #undorító ételek
2021. okt. 4. 23:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12%
Tipikus hozzászólások....
2021. okt. 5. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy érted ezt? Melyik a tipikus szerinted ezek közül?
2021. okt. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!