Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Baj, ha kihagyom a szezámmagos...

Baj, ha kihagyom a szezámmagos csirkèből vagy az illatos, omlós csirkéből a keményítőt?

Figyelt kérdés

jan. 12. 10:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

A legjobb lenne mégiscsak venni keményítőt, Kérdező...


#6-os:

A pörköltbe minek paprika?

Én pld nem rakok bele, fáj tőle a gyomrom.


... akkor te nem pörköltet főzöl.

jan. 12. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Jobb lenne keményítő mint az eredeti recept én.Másképp viselkedik a liszt,puhább lesz.
jan. 12. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
oldd meg liszttel Kb ugyanaz a hatása van= sűrít.
jan. 12. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

#9 De, a szezámmagoshoz kell. Egyébként ha bárkit érdekel, nekem ez a kedvenc receptem. :)


https://www.youtube.com/watch?v=4MU44flM0gY

jan. 12. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
13-as: NEM fözelékröl van szó - nem süriteni kell! EGész más eredmény lesz, ha nem keményítövel készül.
jan. 12. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy normális recept, nem "fözik" hanem sütik, nem úgy, mint az elözö válasznál belinkeltnél, az abszolút nem jó!


https://www.youtube.com/watch?v=C2CVlvSSFO4

jan. 12. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
#16 Ha az én linkemről (#14) beszélsz, ott sem főzik, hanem kisütik forró olajban.
jan. 12. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Ennek ellenére teljesen más a technológia is, meg nincs benne liszt, ami nem is való bele, a húst szép lassan süti, nem hirtelen, kétszer közben pihentetve, a mézes akármi is teljesen más jellegü, szóval nem sok köze van a kínai ételkészítéshez.
jan. 12. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

#18

• 1. Ettől még mindig nem főzés, hanem sütés.

• 2. Kit érdekel a technológia? A kérdés az volt, hogy ki lehet-e hagyni belőle a keményítőt? Megválaszoltam? Megválaszoltam.

jan. 12. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
9. Vagyok árulja már el aki lepontozott hogy miért? Keményítő nem kell bele mert írták hogy vizes lesz stb ha nem raknak bele...De mibe? Mikor a máz mézes szirup és abba forgatják a bundázott csirke mellet! Akkor hova kell keményítő?
jan. 12. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!