Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Másnak is 1 óra, amíg megsül...

Másnak is 1 óra, amíg megsül a csirkemell? Vagy csak én rontok el valamit?

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy készíted.


Ha vízpárában, lassù tűzön akkor esetleg elhiszem, de csirkét gyorsan szokták sütni mert kiszárad.


Hol sütöd és hogyan?

2020. szept. 3. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Most épp rezsón, de gázoson is ez volt, mindkettő serpenyőben.
2020. szept. 3. 17:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tszelwtre vágva 2-3 perc oldalanként. Nem lehet h túlsütöd?
2020. szept. 3. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeletre
2020. szept. 3. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Kockára szoktam vágni, és azt is szeretem, ha ropogósra sül, nem csak épp hogy
2020. szept. 3. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tuti túl van sütve, normál esetben a csirke puha, foszlós és enyhén nedves.


Mondjuk eheted szárazon is, ha neked úgy ízlik.

2020. szept. 3. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén szólva, nekem a felkockázott csirkemell - serpenyőben - nagyjából 10 perc és ekkor már teljesen jó.

Ha sült bogyókat szeretnék, akkor innentől kezdve még 10 perc, de ebből 5 percig nem kevergetném, hogy piruljon, majd újabb 5 perc megkeverés után., hogy a minden oldala piros legyen.

És ennyi!

2020. szept. 3. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is egy óra, de nekem azt csinálja, hogy kienged egy csomó vizet, és amíg az nem párolog el, addig nem sül. Nem szokott kiszáradni, nem pirosra sütöm, csak addig amíg a közepe sem nyers már.
2020. szept. 3. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked vizet enged, az azt jelenti, hogy nem elég forró az olaj, amibe beleteszed a szeleteket. Vagy pedig egyszerre túl sok szeletet teszel bele, és azok lehűtik az olajat. Akkor kezd el levet ereszteni.

Ahogy a #3-ban írtam, 5-6 perc alatt bőven átsül, tuti, hogy nem nyers a közepe.

Ha jó hőmérsékletű az olaj, azonnal színt kap a külseje, és pár perc alatt átpuhul.

2020. szept. 3. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően te több olajat használsz akkor.
2020. szept. 3. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!