Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból csináljam a...

Milyen húsból csináljam a gulyáslevest? A zsíros mócsingos részeket nem szeretem.

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Marhalábszárból a legjobb. Az nem zsíros, a mócsingos részt pedig megfőve is kiveheted a tányérodból.
2011. jan. 31. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző is írta, lábszár! A hibátlan gulyás alapja ugyebár a hibátlan pörkölt, amihez lábszár való. Arra figyelj, hogy a lábszárnak több idő kell.

Sok sikert!

2011. jan. 31. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

valóban a marhalábszárból a legfinomabb.még nyersen tisztítsd le, ha esetleg faggyús rész van rajta, bár ez igen ritka. viszon inas, de az a főzés folyamán vajpuha

lesz és olmik a szájban, nem mócsingos.

de azt tanácsolom, hogy előbb tedd föl, jó hagymás alapra és majdnem kész pörköltet csinálj, és fokozatosan kerüljön bele a többi.ha már majdnem puha, akkor a zöldeségek, utána a krumpli. legvégül a csipetke.

sovány disznócombból, lapockából is lehet, de meg sem közelíti a marhagulyás fönséges ízét.

2011. jan. 31. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tiszta színhúsból akarod, akkor marhacombból.

De arra számíts, hogy azért ez szárazabb lesz, mint egy lábszár, vagy sertéshús.

2011. jan. 31. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom lábszárból. Még sose csináltam, csak egyszer sertéshúsból. :)
2011. febr. 1. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
tegnap 16:26 vagyok, milyen lett a gulyás?
2011. febr. 1. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
a régi őseink még marhalábszárból vagy lapockából készítették, de készítheted karajból, szűzérméből vagy pl baromfiból is, pl csirkecomb vagy mell
2011. febr. 1. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Még nem csináltam meg, hétvégén fogom, csak be akarok vásárolni.

Köszönöm a segítséget!

2011. febr. 2. 09:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!