Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta tésztába tehetek...

Palacsinta tésztába tehetek tej helyett főzőtejszínt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

kicsit sűrű lesz meg rohadt drága palacsinta az tuti

vagy hígítod vizel de akkor nem tudom milyen lesz

2011. júl. 26. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Palacsintát ásványvízzel is lehet sütni.

Ha ragaszkodsz a tej pótlásához, akkor én a főzőtejszín és víz keverékét ajánlanám.

2011. júl. 26. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

nagyon vastag és zsíros lesz tőle. én is csak szódával csinálom.

gondolj bele, a főzőtejszín majdnem 10-szerese zsírban a tejnek.

2011. júl. 26. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne csináld, mert le fog ragadni. Inkább öntsd fel szódával vagy ásványvízzel.
2011. júl. 26. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs tejed, használj helyette vizet. A lányom tejallergiás, és vízzel készítem a palacsintát, szinte semmi különbség a tejeshez képest.

Ha ragaszkodsz a tejszínhez, akkor higítsd fel vízzel "tejállagúra", és úgy hasznáéd.

2011. júl. 26. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem jó úgy is csak mindenképp tegyél bele szénsavas ásványvizet
2011. júl. 27. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!