Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell használni a főzőtejs...

Hogy kell használni a főzőtejszínt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

ugyanúgy , mint a tejfölt. vagy simán öntöd az ételbe (hőkiegyenlítéssel, vagyis kikevered egy kis meleg lével)

vagy akár lisztes habarásnak is hasznáhatod.

2011. júl. 8. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó kedvvel,vidáman!


Hogy érted a kérdést?

2011. júl. 8. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Sárgadinnye krémlevesbe írja a recept, de mivel még kezdő főző vagyok ezért nem nagyon használtam még főzőtejszínt :D De én úgy szeretném csinálni, hogy a főzőtejszínbe keverek egy kis pudingport, ezzel helyettesítem a lisztet és ezt keverem el lassan a levessel úgy ahogy a pudingot, ahogy itt írtátok hőkiegyenlítéssel.
2011. júl. 8. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:

helyes döntés, jól csinálod:)

:első:

2011. júl. 8. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) De mennyi pudingport tegyek 2,5 dl főzőtejszínbe?
2011. júl. 8. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Fél csomag pudingot tegyél bele. Egyéb ételekbe beleöntheted,nem kell hőkiegyenlítés. Az csak a tejfölöknél kell,mert azok nem rendes tejfölök,és nem olvadnak el másképpen az ételben.
2011. júl. 8. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :) Sikerült megcsinálnom!! :):) és szerintem finom is lett, meg olyan jó krémes is :) majd holnap hidegen jó lesz megenni.
2011. júl. 8. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

szia, már nem voltam este gépnél, de én is két evőkanál pudingot ajáánlottam volna.

ha ma eszitek, lehet, hogy a pudingtól be fog sűrűsödni.

kézi habverővel kevergesd át, és, ha nagyon sűrű lenne, egy kis hideg tejjel korrigálhatod.

üdv-első:)

2011. júl. 9. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

miaz, hogy nem rendes tejfölök!! TEJFÖLT kell venni, nem növényi zsiradékos vacakokat.

a tejszínt ugyanúgy összekapja a forró étel, akár a tejfölt.

a hőkiegyenlítés minden meleg és hideg étel találkozásakor érvényes!

2011. júl. 9. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Leírnád nekem a levesed receptjét? :)
2011. júl. 9. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!