Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi van akkor ha a torta...

Mi van akkor ha a torta krémem folyos?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha pudingal csinálsz krémet, akkor kevesebb tejet használj h surubb legyen. Csak akkor tedd a vajhoz ha már kihult. Ha már folyos akkor sokat nem lehet rajta menteni úgy h az íze ne romoljon.
2011. nov. 22. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
akkor ott rontottam el h még kicsit langyos volt :/ és ha pundingot keverek hozzá?
2011. nov. 22. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Inkább margarint mert az ha meghul akkor megkeményedik rendesen
2011. nov. 22. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
felolvasztom hozzá keverem és várok :)) asszem menni fog :DD
2011. nov. 22. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne olvaszd!!! Csak épp egy kicsit melegítsd és keverd habosra. Ha olvasztva adod akk lehet h még roszabb lesz.
2011. nov. 22. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
oké :)) nagyon köszi :)) az életemet mentetted meg :))
2011. nov. 22. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Leírom h én h szoktam készíteni:

Annyi margarint használok amennyi tejet ír a pudinghoz DE a pudingot jóval kevesebb tejjel készítem. Jól besurítem. Ha teljesen kihult akkor adom a kihabosított margarinhoz. Ha csokis krémet csinálok akkor csoki pudingot készítek és mikor az még forró, csoki kockákat adok hozzá. Utolag adhatsz a krémhez porcukrot ha nem elé édes, de ha a pudingban elég cukor van akkor nem kell.

2011. nov. 22. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Am nincs mit. Sok sikert. Remélem bejon.
2011. nov. 22. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

[link]

én ez alapján csináltam de nem nagyon sikerült :/ mondjuk első volt :'DD

2011. nov. 22. 23:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Életem legfinomabb tortáját készítettem ilyen krémmel, szóval semmi gond :)

Gondolom, már megcsináltad, de azért én is leírom: ha piskóta jellegű a tészta, akkor rakd össze a tortaformát, tedd bele az alsó lapot és tegyél rá a krémből. Aztán rá a következő lapot, krémet, stb. egész a tetejéig. Az a legjobb, ha a tetejére jut bőven, mert az leszivárog, csak marad is fenn.

Előtte a krémbe tegyél egy kis zselatint, az majd megfogja.


A végeredmény az lesz, hogy másnapra a tészta magába szívja a krémet és nagyon jó puha állaga lesz. Az oldalát viszont díszíteni kell külön, mert valószínűleg nem fedi teljesen a krém. Oroszkrémmel csináltam ezt, életemben nem ettem olyyn finomat, pedig amikor megláttam a krémet, sírtam, hogy ebből nem lesz torta :)

2011. nov. 22. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!