Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha házilag készítem a gyrost...

Ha házilag készítem a gyrost és hozzá a pitát. Akkor a pitát ahogy írja a recept kisütöm mindkét oldalát. De hova kell tölteni a húst mert azt nem értem. Belekell tekerni a húst vagy a két pitát összeilleszteni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen pitáról van szó. Van, ami tekerős, és van, amibe tölteni kell a húst (is).
2012. jún. 22. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A pita az egy lapos lepény, ami középen szétnyílik, oda töltjük bele a húst és a zöldséget.


Szerintem te a tortillára gondolsz, ami egy nagyon vékony lap, amibe pedig bele kell tekerni a tölteléket, és szorosan összecsavarni.

2012. jún. 22. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
37%
te se igen ettél még gyrost :D
2012. jún. 22. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!