Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vörösboros marhapörköltbe...

Vörösboros marhapörköltbe mehet paradicsom helyett paradicsompüré?

Figyelt kérdés
Nincs itthon paradicsom csak püré, és nem tudok elmenni a boltba. Nagy baj lenne ha pürét tennék bele?

2013. ápr. 20. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Igen : Nyugodtan tedd bele.
2013. ápr. 20. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Sőt! Bizonyos szempontból még jobb is!

A vége előtt negyed órával rakd bele! Úgy szép élénk vörös marad.

2013. ápr. 20. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
(és nem gátolja a húst a felpuhulásban)
2013. ápr. 20. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak módjával, mert a püré koncentrátum, és ne vigye el a pörköltet a lecsós íz felé.
2013. ápr. 20. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, sőt szerintem még jobb is. Csak vedd figyelembe, hogy erősebb az íze, mint a paradicsomnak.
2013. ápr. 20. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, beleraktam és isteni lett! :)
2013. ápr. 21. 23:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!