Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi tyúk combot szeretnék...

Házi tyúk combot szeretnék pácolni és sütőzacskóban kisütni. Ez lehetséges vagy igy rágós marad? Mert azt olvastam hogy a házi tyúk csak leves ill paprikásnak jó.. (1,5 éves tyúkról van szó)

Figyelt kérdés

2016. nov. 10. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Jól olvastad. Kemény és rágós marad, mert tyúk.
2016. nov. 10. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben nem számít az hogy mivel vagy mennyi ideig pácolom? Igyis-ugyis rágós maradna?
2016. nov. 10. 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Talán ha kuktában főzöd 4-5 óráig, akkor talán megpuhul.
2016. nov. 10. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:
Hüha, akkor neki sem állok a pácolásnak :D Jól megjártam ezzel a tápmentes tyúkkal.
2016. nov. 10. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Levesnek viszont jó lesz.
2016. nov. 10. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudsz belőle húslevest csináni?

Mert 25-30 dkg akármilyen olcsó marhahússal párosítva abból lesz a legjobb húsleves!

2016. nov. 10. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
A leves már fől ;) Csak szerettem volna másodiknak paprikáson kivül valami mást kitalálni belőle.
2016. nov. 10. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfőzöd a levesben, utána csinálhatsz hozzá valamilyen mártást (céklamártás pl., most úgyis szezonja van, de bármi mást kitalálhatsz), meg valami jó kis köretet, polentát, zsemlegombócot stb, és akkor mégse paprikás.

[link]

2016. nov. 10. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
A levesbe csak a farhátot stb tettem, a combokat külön vettem már utólag nem teszem hozzá. Igy csak a paprikás marad :)
2016. nov. 10. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az más.:-)

Egyébként simán meg lehet sütni a tyúkot is (másfél éves nem is olyan öreg, szívós húsú még), csak rá kell áldozni az időt. Itt egy recept hozzá:

[link]


Sütőzacskóban is elkészítheted, tegyél bele folyadékot (vizet, húslevest vagy fehérbort), és szánj rá 2-3 órát. Ne túl magas hőfokon süsd. Ha bepácolnád, akkor a páclébe is tegyél bort vagy borecetet, az fellazítja egy kicsit a hús rostjait.

2016. nov. 10. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!