Ugye Ti sem így készítitek a gulyást?!
Nem volt türelmem végignézni a szerencsétlenkedését. Nekem soha nem jutna eszembe csipesszel egyenként tenni a húst a serpenyőbe,és azzal kevergetni. Az pedig különösen tetszett,hogy a zacskóban gyömöszölgette a húst. Vajon az mi célt szolgálhatott?
Ebből minden más készülhetett,de gulyás nem!
Az osztrákok és a németek is főznek magyarnak keresztelt gulyást,de az sincs még köszönőviszonyban sem a mienkével. Szívem szerint kötelezném a viedeó készítőjét,hogy hagyja el a címből a magyar nevet!
Jólvan ez, hívják aminek akarják, én ígyis megenném.
A nálunk kapható török/kínai/bármilyen kaja sincs köszönőviszonyban sem a hazai változatával. Éppen ezért külföldön az ottani megszokások/ízlések szerint főzik a mi hazainkat is. Még ha az étel neve egyezik is.
Nekem mindig eszembe jut, ha főzőműsörban "igazi" nemzeti ételt főznek, hogy az adott országban élők vajon nem kapnának-e sikítófrászt, vagy röhögő görcsöt, ha meglátnák :)
Különben ez a videó is elég mókás http://www.youtube.com/watch?v=LjyFFoed_ZY&feature=related
"nem értem miért nem fogják fel, hogy a gulyás az egy leves "
Olyan értelemben nem leves mint egy zöldbableves pld. Mivel túl sok hús és krumpli van benne ahhoz hogy ne egytálétel legyen.
Én végignéztem. Egyszerre röhögtem és szörnyülködtem.
Nem tudom, mi lehetett az a dobozos lötty, amit a vége felé öntött bele. Meg nem kóstolnám...
Az orsótészta külön csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!