Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Valami igazán finom kiadós...

Valami igazán finom kiadós hús mentes karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]


"Itt van rengeteg,szemezgess azért te tudod mit szeretsz."


[link]


"a-z ig rámész a betökre és kidob sok vega ételt".

2010. dec. 6. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. dec. 6. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Gyümi, gesztenye, sajt, borleves.

Gesztenyés tejszines tészta, töltött gomba, cukkini, svájci krumpli, sült zöldségek, kész vajas tészta párolt zöldségekel, túros sajtos töltelékel sütve, töltött krumpli.


[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 10. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Valaki írt gesztenyés tejszínes tésztát. Az hogyan készül? Nem találtam sehol a gugliban ilyen receptet...
2010. dec. 12. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
csont:)
2010. dec. 12. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Gombás-tejszínes tészta olajbogyóval recept


Hozzávalók:

40 dkg orsótészta

25 dkg gomba

4 gerezd fokhagyma

3 ek. olaj

1 tasak milánói makaróni por

10 dkg krémsajt(tejszínes)

10 dkg olajbogyó(ha lehet, fekete)

3 dl tejszín

só,bors,oregano


Elkészítés:

A tésztát sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk az apróra vágott gombát és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Ha elfőtte a levét, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felengedjük a tejszínnel. 2-3 percig forraljuk, majd belekeverjük a krémsajtot és a karikákra vágott olajbogyót. Időnként megkeverjük, készre főzzük. Ha túl sűrű, a tészta főzővizével higíthatjuk. A leszűrt tésztát beleforgatjuk. Tálaláskor apróra vágott friss oregánóval megszórhatjuk.

2010. dec. 12. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

1 nagy fej hagymát, 2g. fokhagymát, 25 dkg felaprított gombát olajon megpárolsz amikor a saját leve elfő,

adj hozzá 1 pohár bort,

mikor megpuhul a gomba adj hozzá 15 dkg főtt felaprított gesztenyét, 1-2 percig pirítsd együtt,

fűszerezd sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal,

megy rá kb. 2 dl főzőtejszín mikor rotyogni kezd keverj hozzá 25 dkg bármilyen kifőtt tésztát.

Tálaláskor szórhatsz rá sajtot. Főtt gombát készen is kaphatsz de te is főzhetsz magadnak.

2010. dec. 12. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!