Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lottószámokhoz csapódhat...

Lottószámokhoz csapódhat szellem? ( 16, 41, 44, 54, 64 )

Figyelt kérdés

A Történet Zalamegyéből származik, ahol egy János nevű ember rendszeresen megjátszotta ezt a számsort. Az úriember egy raktárban dolgozott és valahányszor szóba került ő elmondta, hogy egyszer megálmodta ezeket a számokat. Azt váltig állította, hogy egy szombaton ki fogják húzni az ötös lottón, de azt nem tudta, hogy melyik szombaton. Örömmel fogadta, ha valaki más is megjátszotta az ő számait. Namármost, János 2022 pünkösdjén hírtelen elment. Néhányan pedig az iránta érzett tiszteletből elkezdtek játszani a lottón a számaival.

Na de most jön a csavar.

Rendre, miután valaki megtette az ötös lottón ezeket a számokat paranormális jelenségeket kezdtek tapasztalni. Ajtócsapkodások, különös hangok éjszakánként, Hírtelen lehülő levegő, átsuhanyó árny, amit az ember a szeme sarkából pillant meg. Magától bekapcsoló tv, rádió. Ezek a kollégák egy hónappal ezelőtt összeültek és egy beszélgetés során sorba adták elő az egybehangzó tapasztalatokat. Előszőr azt gondolták, hogy talán csak beképzelik a dolgot. De viszont azt is mind egybehangzóan állították, hogy azon a héten, amikor nem tették meg a számokat, nem történt semmi említésre méltó. Hogy eloszlassák kételyeiket, kipróbálták, hogy mi történik, ha olyan játssza meg a számokat, aki nem ismerte az elhunytat. Így hát előszőr egy Zalakarosi nő és egy Zalakomári házaspár voltak, akik bevállalták, hogy megjátsszák a számokat. A múlt héten történt mindez. Hasonló jelenségekről számoltak be, mint azok, akik ismerték az elhunytat. Plusz bónuszként ugyanazon a héten mindkét településen földrengés is volt, melyet ők éreztek, de a lakosság nagy része nem. Egy letenyei ember, aki amolyan helyi álpróféta szerűség és szintén ismerte az elhunytat pedig váltig állítja, hogy nemsokára, gyakorlatilag perceken belül kihúzzák a számokat, azért mert ő nem játszotta meg őket. Kérdem én: Lehetséges, hogy János szelleme azokhoz a lottószelvényekhez csapódjon hozzá, melyeken ezeket a számokat megjátszották? Én is megjátszottam őket és történtek furcsa dolgok a héten.A szám megjátszásától az aheti számsor kihúzásáig tartottak a jelenségek, intenzítása pedig a lottó játékba küldésének ideje és a húzás közti idő nagyságától függött. Tehát aki pénteken fogadott, az intenzívebben tapasztalta a szellemjárást, mint aki hétfőn. Ha jól tudom Letenye lakosságának egy jelentős része poénból teszi meg ezeket a számokat pár hete, hogy megtapasztalhassák a jelenségeket, rendre sikerrel.

Elég bátor itt valaki , hogy ki merje próbálni? Íme a számok:

,,Oke 16-41-44-54-64"

2022. okt. 29. 19:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Az élet béna sztorikat szül. Elmeséltem a történetet, mert igaz. Aki nem hiszi, próbálja ki. De utolsó,hogyan tudom megnézni, hogy ki, mikor regisztrált? Nem találom sehogy. Ja, csak bekamuztad, hogy ez lehetséges? Őszintén? Hihetetlen, de a történet igaz.
2022. nov. 11. 09:57
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
Abból látszik, hogy valaki frissen regisztrált, hogy még nincsenek ott a zöld pipák, hogy mennyire hasznos válaszokat ad.
2022. nov. 11. 20:16
 23/26 A kérdező kommentje:

Csak hogy tudjátok. Aki megtette a lottószámokat 5 hetesbe, ahogy János is akarta volna, annak teljes egészében megtérült a kiadása, sőt még 1000 Ft-al is gazdagodott.

A 41 és 54 bejött. Elhunyt barátunk belenyúlt szombaton a golyók állásába, csak hogy senkit se érhessen kár, akinek volt hite és megtette a számokat 5 hetesbe.

Azt gondoljátok talán, hogy ez mázli? Nem barátaim, ez új teremtés.

És íme egy hír: E számokat számításaim szerint néhány éven belül ki fogják húzni. Talán a jövő héten, talán 5 év múlva, de kihúzzák. Ez az üzenet Odaátról. Sok szerencsét!

2022. nov. 29. 17:51
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 Valóban múlt héten kihúztak a számok közül kettőt. Aki 5 hetesben megjátszotta őket 350x5=1750 Ft-ért, az múlt szombaton nyert 2225 Ft-ot, azaz kemény 475 Ft-tal gazdagodott. A jövőheti várható főnyeremény 960 millió Ft, amiből kényelmesen meg lehet élni, ha nem szórja el az ember ész nélkül. Ha viszont csak 10 embert is sikerült meggyőznöd (vagyis bocsánat, János bácsinak odaátról), akkor fejenként 96 millió Ft-ot nyernek, ami szép összeg, nagyon jól jön, de megélni már nem lehet belőle. Ha 100 ember teszi meg ezeket a számokat, akkor mindegyik vehet egy középkategóriás új autót 9,6 millióért, aztán annyi.

Egyébként valamikor ki fogják sorolni ezeket a számokat, lehet, hogy jövőhéten, lehet, hogy 5 év múlva, lehet, hogy 5 milliárd év múlva, ha akkor még lesz ötöslottó sorsolás, és ember, aki lottózzon.

2022. nov. 29. 19:25
 25/26 A kérdező kommentje:

De ez a száz ember, akit sikerül meggyőzni így nyerhet 9 milliót, amúgy meg soha az életében nem fog nyerni semmit. Odaátról már mindent leszerveztek. Amikor kihúzzák ezeket a számokat nem egy ember fogja megnyerni, nem is kettő, hanem igen, talán százan is. De ez a száz ember, akinek a hite a jani számaiban van azok soha a büdös életbe egy forintot sem nyernének ezek nélkül a számok nélkül. Megtörtént hasonló pár hónapja a Fülöp szigeteken, ha jól emlékszem. Ugyan miért ne történhetne meg még egyszer. Ezek a számok biztosak. Jani megosztotta volna az örömét másokkal, az a minimum, hogy én is így teszek.

Csak így van értelme, csak így jön ki a matek és nekem megér ez a csoda havi 1750 forint befektetést. Ezek a számok bizonyosan bejönnek, különben nem csapódott volna hozzá Jani szelleme sem. Ez jel. Aki nem hiszi, játssza meg a számokat 5 hetesben. Aztán tátsa a száját, mert Jani hozzájuk csapódott.

2022. nov. 29. 20:43
 26/26 anonim ***** válasza:
62%

1#

Elég szar lehet ott az út, ha autóval több óra körbejárni.

2022. nov. 30. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!