Hogyan szabaduljak meg az átoktól?
Figyelt kérdés
Mikor még fiatalabb voltam sokszor végeztem valami szerelemkötésféle szerűséget, de akkor még nem voltam tisztában, hogy ez súlyos bűn. Persze a kötés nem hatott, mert csak ahhoz hasonló valami volt, viszont úgy érzem, hogy a súlya rajtam maradt, azóta rossz dolgok történnek velem, nem tudok kialakítani kapcsolatot, még ha szép és jó is minden, akkor isvisszahátrál a másik. Nem tudom, hogy a múltbéli tetteim következménye ez, vagy csak ilyen a sorsom, de ha az előbbi akkor szeretnék ezért feloldozást nyerni.2017. ápr. 24. 15:02
1/7 anonim válasza:
A kötés azért nem hatott mert nem létezik ilyen. Az átok azért "létezik" mert hiszel benne, alárendeled magad és belemagyarázod mindenbe hogy az az oka - ez a felesleges stressz pedig elveszi a figyelmed a valós dolgokról, mert azzal foglalkozol hogy az átok üldöz téged. Az átok a te saját elméd és hiszékenységed.
2/7 anonim válasza:
Feloldozást az Isten adhat.
Kérhetsz bűnbocsánatot, Jézus Krisztus által,
Ha igazán felismerted a helytelenséget, bizzál a megbocsájtásban.
3/7 anonim válasza:
Milyen szépen leirta
" Feloldozást az Isten adhat.
Kérhetsz bűnbocsánatot, Jézus Krisztus által,
Ha igazán felismerted a helytelenséget, bizzál a megbocsájtásban. "
Olvasni kell a Bibliát éjjel és nappal
hogy az ember el ne essen !
és fontos mindig kell Imádkozni Istenhez
Minden nap
Létezik Isten ,Jézus , és az Angyalok !
4/7 anonim válasza:
Az első teljesen kifejtette azt a választ, amit valószínűleg nem akartál hallani.
Pedig teljesen igaza van.
5/7 anonim válasza:
Nem bűn. Nincs rajtad átok. Ne keresd a feloldozást mert az megalkuvás, nincs miért. Ha régen is szerelmi kötéseket kellett csinálnod, valószínűleg valami tényleg nincs rendben a szerelmi életeddel, de nincs előre megírt sorsunk, magunk alakítjuk. Keresd, milyen területen kell és hogyan tudnál fejlődni, hogy kielégítő kapcsolatod legyen. Pszichoterápia, családállítás, pszichodráma. Ha lehet, a "régen sok szerelmi kötést csináltam, ezért talán átok van rajtam"-részt hagyd ki, mert kiröhögnek.
6/7 anonim válasza:
Sajnos a sötétség bukott angyalai jelen voltak és ezt művelték veled . De ennek karmikus oka van. És tanulni lehet belőle . Istennek bocsánhatsz meg és Jézusnak. Legközelebb csak természetes módon a teremtés általi szabályzatban lévő elemekkel lehetsz szerelmes és ilyenek. A szerelem kötés az bizony a sötétség használja és ezzel becsapnak mindenkit negatívan és.most láncon hordd egy démon téged. Szabadulj meg imádkozz és cselekedj pozitívan. Hisz Isten jogos gyermekei vagyunk nem a démonok lehetnek a főnökeink. Istent szolgálom csak azért mondtam.
7/7 anonim válasza:
ha nem ártottál vele másoknak akkor következménye sincs
problémáidnak más oka van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!