Lehetséges fejleszteni ezt a képességet?
Ha a gyógyszer elnyomja, akkor sajnos nem képességről van szó. A gyógyszerek nem hatnak a szellemi képességekre.
De tételezzük fel, hogy képesség. Ebben az esetben sem az a cél, hogy érzékenyebbé tedd magad, az csak rövid út a valódi őrület felé. A cél az, hogy megtanuld "kikapcsolni" azaz csak akkor látni bármit is, amikor te tudatosan így akarod.
Grimfox szokás szerint semmit se tud, amit tud azt is rosszul.
Kérdező!
Nem hiszem, hogy rálátsz más síkra, csak az elméd jól tud halucinálni. Ezzel akár transzt is teremthetsz gyakorlottsággal.
Ne szedj bogyókat. Semmit se. Csak meditálj.
Én gyengén tudok halucinálni, de már rengeteg nagyon magas szintű zenét csináltam halucinációval.
Ez igenis képesség. Nyomjad neki.
Vigyázz a hallucinációval, mert általában követi a vizionálás is.
Amikor már mindkettő jelen lesz, nem lesz hova menned, mert az OPNIt bezárták.ket"
.
"Én gyengén tudok halucinálni, de már rengeteg nagyon magas szintű zenét csináltam halucinációval"
Miért tartod meg magadnak, miért nem osztod meg ezeket a "magas szintű zenéket"?
Szia! Nagyon szerencsés vagy. Mások ezekkel a képességekkel sok pénzt is keresnek.
Fejlesztened kell ezeket a képességeidet. A meditáció remek módja ennek.
pl. ez:
https://www.youtube.com/watch?v=oWC5ll8neJ0&t=169s
Ha kell segítség, írj privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!