Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek az izmos, fitness modell alkatú férfiak?
Ha agyonszolizott, gyantázottmellkasú, karcsú szépfiú, akkor nem tetszik. Szóval a kifejezetten fitness-csávók nem jönnek be egyátalán...
Ha egyszerűen egy izmosabb férfi de nem címlapfiú, úgy oké, a lényeg, hogy ne legyen túl vékony. Jha és legyen borostás :)
22/L
Egyáltalán nem jön be. Egy alap izomzat lehet, de semmi több. Kifejezetten visszataszítóak nekem az ilyen csupaizom srácok.
25/L
"nyugodtan lepontozhattok"
kérésed parancs.
Kan vagyok, ezért már eleve lepontoztok, de akkor is leírom a véleményem:D
1. Tecceni biztos, hogy nem, ugyanis az teTSZenek... Tanuljunk már meg írni, könyörgöm...
2. Ahogy észrevettem, ez a kifejezetten izomagy nem tetszik nekik, inkább az átlag férfias alkat... Azaz ne legyen se kövér, se vékony, legyen rajta izom, de ne mindene az legyen... Szal az átlagos:)
-Reaper-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!