Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Festett hajú lányok miért nem tetszenek? Ha tetszik, milyen lehet csak?
Sok pasi természetes-haj-mániás. Miért?
Egy barna hajú lány pl. festett szőkén miért gáz?
Akkor gáz, ha nem illik hozzá a hajszín. Vagy ha sötétbarna a haját szőkére, és elkezd lenőni, és ilyen igénytelenül undorító.
A vörös is az, amikor kikopik narancssárgára.
Nekem lila hajam van, és eddig egy fiút sem zavart:D
Sőt...
mer neked hülye színű a hajad és nem kellesz senkinek nem azt jelenti hogy más se kell senkinek
te kis hülyeeeee
nacsá.-.-
Ha levan nőve nagyon gáz pláne ha a szemöldöke meg marad sötét hát attól kitudok akadni.
19/f
67%-os kisebbségi komplexusos, egy nőnek sem kellő, barom:
Gesztenyebarna a hajam. Most az eredeti színben pompázom. De vannak olyan pasik akik azt mondják, hogy a festett ronda, meg mű, stb.
Voltam szőke (középszőke és jól nézett ki), fekete (na az ronda volt, de valaki arra bukott, de szerencsére színező volt).
Nekem mindig olyan színű volt a hajam, ami szép is, és nem voltam soha semmi extra. Inkább természetes színek (kivétel a fekete, mert az ugye mű szín, és én nem vagyok se afro, se roma).
A kérdésemre kérném a választ, sok pasi ilyen, vagy csak nekem vannak ilyen fura ismerőseim?
Sok pasi rühelli a festett hajú lányokat.
Vagy mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!