Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvehet egy no fehér ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvehet egy no fehér ruhát az eskuvojére, ha már élt más valakivel élettársi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Rajta múlik miben akar lenni.
2014. ápr. 11. 14:12
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Én a második esküvőmre is fehér ruhába mentem. Ugyan már miért ne lehetne?
2014. ápr. 11. 14:20
 3/20 anonim ***** válasza:
11%
Mondjuk az szerintem is ciki,második esküvőn fehérbe házasodni.
2014. ápr. 11. 14:23
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha tisztában lennének a fehér ruha jelentésével, akkor nem akadnának fenn ezen. A fehér szín ugyanis nem az ártatlanság színe, ahogy ezt sokan tévesen hiszik.
2014. ápr. 11. 14:31
 5/20 anonim ***** válasza:
13%
Én nem mondtam, hogy az ártatlanság színe, de vannak az életben dolgok amiket csak egyszer lehet megtenni, mert utána nevetségesek ismételni. Hogy lehet kétszer örök hűséget ígérni?
2014. ápr. 11. 14:35
 6/20 anonim ***** válasza:
6%
Lehetni lehet. Csak nem illik.
2014. ápr. 11. 14:40
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

" Hogy lehet kétszer örök hűséget ígérni?"

Én először is hűséges voltam, és most is. Az, hogy a volt férjem nem kívánta folytatni velem az életét és elment mert a két közös gyerek sok volt neki, szerintem nem engem minősít. Nem én szegtem meg a fogadalmam. Miért ne fogadhattam volna meg másnak?

Remélem Te sose fogsz elválni.

2014. ápr. 11. 14:44
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
Jó én így gondolom,más meg máshogy. Elválnék biztos,nem házasodnék újra,így érinteni nem fog az tuti.
2014. ápr. 11. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne lenne illő? Ha ezt mindenki betartaná, akkor fehér helyett leginkább az ekrü lenne divat/ meg a megszokott. Manapság az emberek általában nem mennek hozzá életük első szerelméhez, hanem a többedik párkapcsolatból lesz házasság. Ebben benne van az is, hogy már éltek együtt valamelyik párjukkal. (akár fiatalon egyetem alatt albérletben..stb.) Én ezt nem érezném korlátozó tényezőnek. Ha tetszik, és jól áll, akkor ezen ne rágódj. Mondjuk a 3. esküvőnél elgondolkodtató lenne, de így?!
2014. ápr. 11. 14:47
 10/20 zabmester ***** válasza:
80%
Miért ne? Én fehérben leszek, függetlenül attól, hogy éltem már együtt mással. Tudom, persze, hogy az esküvőn van egy csomó szimbólum, de ha ezeket mindenki komolyan venné, akkor elég kevés maradna a klasszikus esküvői kellékekből. Nálam a fehér ruha, a fátyol, meg a többi egyszerűen magát az esküvőt jelentik, hozzá tartoznak, eredeti jelentéstől függetlenül.
2014. ápr. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!