Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nő nem házasodik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem házasodik meg és nincs kapcsolata, jogosan tartják értéktelenebbnek másoknál? Jogosan vetik ezt szemére munkatársai?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 01:09
1 2 3
 21/29 omba ***** válasza:
100%

Amúgy meg miért nincs kapcsolatod?

A megítélésben ez is szerepet játszhat.

2012. aug. 2. 13:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Valojaban ha az ember ki tud alakitani egy jol mukodo erett kapcsolatot, akkor azert az elarul valamit a lelki erettsegerol."

Ja, persze, mert a párban élő emberek mind akkora lelki nagyságok, akik ideális, érett kapcsolatot alakítottak ki?

Dolgoztam már pár jól fizető munkahelyen, és ezek a hú de érett párkapcsolatosok 90%-ban mind csalták a párjukat az egyik kollégájukkal, a másik 10% meg arról panaszkodott a céges bulikon, hogy milyen szar a házassága, hogy a férje egyfolytában bántja, hogy nincs szex stb.

A mai párkapcsolatok pont nem lelki érettségből fakadnak, hanem abból, hogy félnek az emberek egyedül lenni, és ezért minden senkiházihoz odacsapódnak.

2012. aug. 2. 18:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz velük,csak irigykednek rád,amiért te egyedül vagy,ők meg nem.Biztos ők is erre vágynak.
2012. aug. 2. 20:39
 24/29 anonim ***** válasza:

30 éves egyedülálló nő vagyok, én nem tapasztaltam ilyet, és nem is zavar az egyedülállóságom.

Amúgy még pár éve a munkahelyemen kijelentettem, én akarok gyereket, és a nők önzőnek neveztek....persze gondolom irigyeltek, mert ha nem szívom meg egy pár gyerekkel, meg egy rossz férjjel, akkor már szemét önző vagyok.

De nem érdekel. Akkor lennék önző, ha összeállnék egy pasassal, hogy csináljon nekem egy gyereket mert az kell!!!

Inkább a 30 év feletti férfiaknak gáz, ha egyedülállóak, mert olyankor elgondolkodnak a többiek, hogy ez a pasi meleg, lúzer, vagy nem kell senkinek?

Egy nőnél nincs ilyen, mert minden nő elkel, ha annyira akar, az igényesebbek válogatnak.

2012. aug. 4. 17:01
 25/29 anonim ***** válasza:
előző vagyok: én NEM akarok gyereket
2012. aug. 4. 17:02
 26/29 anonim ***** válasza:
utolsó, hogyan jutottál el arra a következtetésre, hogy te nem akarsz gyereket? mi győzött meg ebben? csak mert én 24 éves vagyok, és egyre inkább borzaszt a gyerek gondolata. valahogy az, hogy utána 18 évre állandóan aggódni kell mindenért, először az egészsége, aztán hogy az iskolában hogy teljesít, aztán hogy ne csináljon kamaszkorában hülyeséget (drog, alkohol stb.), aztán hogy egyetemre bekerüljön, aztán hogy szerezzen jó állást stb... nekem túl soknak tűnik.
2012. aug. 4. 23:15
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem olyan dolog, amit bárki szemére kéne vetni.

A munkatársai mit szólnának ahhoz, ha ez az illető vájkálna könyékig az ő magánéletükben? Tuti felhábordnának.

Na ezért mondom, hogy az emberek többsége hülye droid. Máséban a szálkát mindig, magukében az erdőt sosem...

2012. aug. 4. 23:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. aug. 6. 00:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem!Ha azt vesszük még értékesebb is,mert nem szaporítja tovább a Föld 7 milliárdos lakosságát.
2013. dec. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!