Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha a férjetek azt mondaná, hogy "Te csak arra vagy képes, hogy szoptasd a gyereked meg vásárolj! "?
Egyébként mielőtt megkapnám, hogy biztos egy önző férfi vagyok: nem, nő vagyok. Nekem a férjem játszotta el azt, hogy már csak ANYA voltam, és nem TÁRS. Nekünk ráment a házasságunk, és a gyermekünk pár év után ránk szólt, hogy ne beszélgessünk egymással, csak vele foglalkozzunk...
Amúgy válunk, mert ez már nem házasság, pedig évekig próbáltam helyrehozni, de nagyon elszúrtuk az elején...
Utolsó!
Jól értettem? A gyerek az, aki elkezdett uralkodni és ti ahelyett, hogy megnevelnétek (amikor a felnőttek beszélgetnek, akkor kicsim neked csendben ki kell várnod a sorod), inkább egymástól szabadultok meg?
Ha jól értettem, akkor ez nem lesz megoldás, mert a gyerek mindenki mással is ezt fogja csinálni. Ergo neked soha nem lesz normális párkapcsolatod már. Hacsak be nem keményítesz a gyereknél.
Nem olyan egyszerű a helyzet, hogy ezt így kívülről meg lehessen ítélni, hidd el...
A lényeg, hogy sokat rontott rajta, hogy a férjem nem kezelt társként egyáltalán...
Elhagynám. Ha az gyerek az én gyerekem és nem a miék, akkor legyen is úgy.
Ő pedig legyen tiszteletlen azzal, aki eltűri neki. Ne légy lábtörlő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!