Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen férjel?
Attól függ !!!!
Ha Ő napi 12-14 órát melózik hogy te otthon pihengess és shoppingolni jár a barinőkkel, meg szoliba és masszíroztatni a tündi-bündi új autóval akkor igenis ki jár ez neki.
Nem kell kiszolgálni, és kész. Ha nem teszed, akkor meg fogja saját maga is csinálni, éhenhalni, elkoszolódni, kávéhiánytól megbetegni nem fog.
Azt meg végképp nem értem, hogy szerinted KI ronthatta volna el RAJTAD KIVÜL!?!?!?
nem, nem csak te rontottad el. az én párom is elvárná mindezt, mert az anyja hozzászoktatta. ő úgy nőtt fel, hogy ki van szolgálva az apjával, testvéreivel együtt (az anya nem dolgozik). tőlem is elvárja, de csak naggggggggyon ritkán kapja meg. már 100x mondtam neki, hogy erről tessék leszokni, mert én nem leszek olyan, mint az anyja. ha én is dolgozom, ahogy ő is, ne várja már el ezt tőlem!
24/l
Én is megteszem ezeket simán, nem nyűg.
Mondjuk nem várja el, ha nem vagyok otthon két napot nem marad éhes és koszos, de ha itthon vagyok, én szívesen megteszem ezeket. amikor beteg voltam, megtette ő is. Sőt, mostanában esténként morognom kell, pont tegnap mondtam neki, húzzon el a mosogatógép közeléből, én vagyok a nő. :)
Leszoktatni csak úgy tudod róla, ha nem teszed meg, egy idő után megtezi maga. Vagy lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!