Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom? Én maradjak otthon, de ő nem?
Elnézést, hogy ide írok, nem vagyunk házasok, de a többi kategóriában nem kaptam értelmes választ a kérdésemre, ezért írtam most ide.
A barátommal több éve együtt vagyunk, 5 hónapja együtt is lakunk. Van amikor mennék vele és a haverjaival bulizni, de ő folyton nyöszög, hogy ne menjek, kanbuli, csak rosszul érezném magam, stb. Ilyenkor otthon maradok, filmezek, kockulok, meg ilyenek.
Viszont fordított helyzetben ő szabályosan fel van háborodva, ha neki otthon kellene maradnia. Még ha egyik haverja sem ér éppen rá, inkább bemegy egyedül kocsmázni, csak ne kelljen otthon maradnia. Nem értem, miért csinálja ezt? Miért ekkora tragédia ez neki?
Volt már rá példa, hogy én elmentem a barátnőmmel, ő meg beült egy kocsmába egymaga (annak ellenére, hogy én mondtam, hogy maradjon otthon, mert most én megyek csajbuliba) és állandóan hívogatott, hogy "mikor megyünk már? meddig vagytok még oda?". Mintha ő elvárná, hogy én üljek otthon és várjam haza, de fordított helyzetben neki ez degradálna. Szerintetek?
24N és 25F
Ez elég gáz. Mondd el neki, hogy gondolja már végig. Neki szabad, neked nem? Mivel másabb a te eseted??
Ha ennyire nem látja be, esetleg kérj meg egy közös ismerőst, hogy világítson rá a helyzetre.
De remélem ez lesz a közös életetek legnagyobb problémája, mert ennél komolyabb dolgot nem fogtok tudni megoldani , ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!