Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már példa arra a házasságotokban, hogy a nemi szervetekre tett a párotok megjegyzést és rosszul esett?
Nekem ez egy kényes téma , sajnos eleggé kilógnak a szeméremajkaim, nem túl esztétikus látvàny.. Ma bugyiban mértem a combom kerületét, párom meg odabökte:
- na mi az, aztméred, mennyire lóg ki a csiklód?
Nagyon fájt, de nem mondtam neki.. Eléggé megalázónak éreztem pedig gondolom nem bántani akart..
Foglalkoznom kellene ezzel? Vajon zavarja hogy olyan? Csak nem mondja? Mással volt ilyen? Már a műtéten gondolkozom..
Azzal kezdeném, hogy nekem is a lehető legjobban kilógnak a szeméremajkaim, és nem érdekel. Emiatt meg ne műttesd magad, egy csomó káros következménye lehet.
Az én párom, már nem emlékszem a szövegkörnyezetre, azt mondta rá,h rántott hús :) meg mondtam neki h rosszul esett, és mondta h nem bántani akart, meg ne csináljak már ebből ügyet, 10ből 9 nőnek ilyen.
Az előtte lévő pasijaim sosem panasukodtak :)
Szóval legyél rá büszke! én így fogom fel.
Na akkor
Házasok vagytok? Férjed nem agresszív állat típus?
Engem is cikizett párszor a férjem ( ez olyan pasi dolog), óvodás aggyal röhögnek rajtunk, mert nekik olyan nincs.
Szóval férjem is mondta poénból, hogy kilógnak röhögött a zuhany alatt, kérdezte hogy wc-zés közben is biztos ott lifegnek-e. Szóval dedó.
Mikor nem számított rá zuhanyzás után pucéran törülközött én bementem épp valamiért, rámeredtem a lógójára és kicsit kacarászva megjegyeztem, hogy istenem olyan kinyúlt fitymád van, hogy a fejedre is tudnád húzni.Kissé ledöbbent...de bem sértődött meg.
Azóta nincs megállás egymást szivatjuk. De nagyon kiegyensúlyozott a szexuális életünk és szerelmesek vagyunk egymásba :)
Meg ne műttesd szekálj oda neki egy kicsit. A pasasok szeretik, ha a nőci ilyenkor nem behisztizik, hanem játszik vele inkább az ő "dedós" nyelvükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!