Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők! Mit reagálnátok arra, ha töltött csirke készítése közben a párotok azt válaszolná, hogy "van nekem már egy töltött csirkém, egy töltött tyúkocskám"?
Figyelt kérdés
A töltött csirke/töltött tyúkocska alatt rátok céloz.2012. aug. 31. 12:48
1/7 anonim válasza:
Jót mosolyognék,és adnék neki egy hatalmas puszit :)
2/7 anonim válasza:
Oldalba bökném viccből. Ha kövérnek gondolna a párod, biztos nem így hozná a tudomásodra. Gondolom nem vagy sovány, hanem teltebb (de nem kövér). Én is szoktam mondani a szép, telt lányokra, hogy olyan kis töltött galamb, de ez nem bántás, mert akikre ezt mondom, azok tényleg szépek. :) Ne aggódj!
24/n
3/7 Golan Trevize válasza:
Én azt mondanám, hogy gyere, töltsd meg mégjobban, te férfiállat!
4/7 anonim válasza:
vmi olyasmit, hogy na kössz..:D te mangalica!!! xD
5/7 anonim válasza:
A helyedben ezt reagálnám: "Gyere, és tölts meg még jobban!". Biztos lehetsz benne, hogy elővenné a pulykatöltőjét!
6/7 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy úgy érzem nem eléggé vagyok még megtöltve és jöjjön segítsen rajtam. :D
7/7 anonim válasza:
Azt mondanám: Falj fel Tigrisem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!