Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 1 évesek leszünk a Párommal. Mivel lephetném meg a páromat?
Medált már adtam neki, gravírozni már gravíroztattam...
Valami kicsi, értékes, szeretetteljes dolgot szeretnék adni a srácnak... Valami ötletet kérlek adjatok! :)
Ötleteim:
fényképes ajándékok:
-fényképes kulcstartó a slusszkulcsára, fényképes bögre, naptár, póló, puzzle...
-könyvesboltokban lehet kapni bársony borítású emlékkönyvet a szerelemről
-hűtőmágnes szerelmes idézettel, Rossmannban lehet kapni.
(magad is készíthetsz, a kedvenc közös fotótokra ragassz hobbi boltban kapható másneslapot és bárhová fel lehet rakni (ahol a másnes megtapad, vasfelületre),
-készíts neki cd-t a kedvenc számaiból,
-menjetek el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vagy a kedvenc romantikus helyetekre, vigyél 2 pezsgős poharat és pezsgőt (kölyökpezsgőt, ha autóval mentek) és lepd meg,
-hosszú hétvége egy csendes helyen,
-készíts fotókönyvet a közös képeitekkel, pl. a DM Drogerie Markt honlapján már vannak 2-3000.-Ft-tól, a képek alá írhatsz vicces szöveget...
Több nem jut eszembe, de gondolkodom! :)
Egy üveg finom bor,két borospohár(olyan,ami szépen csilingel,amiko koccintotok),finom sajtok,gyertyafény és...Duna part a vége,de ez nem mindenhol megvalősítható.
Szerintem tök fölösleges mindenféle szerelmes emlékkönyvet adogatni,mert úgyis csak kallódik.Te ismered,hogy mi az amire vágyik,lepd meg az egyikkel.
Főzz neki egy finom vacsit...vagy menjetek el egy szokatlan étterembe,egyre több a lovagi étterem,meg a hasonló meglepő helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!