Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk "elvárjátok" a lánytól, hogy csók után járjon veletek?
Nem bulizós ismerkedés :)
Ugye egy csók vonzalmat takar, de mivan, ha a lány nem akarja folytatni később? Persze jöhet a kérdés, hogy akkor miért megy bele... Kívánja. :)
:)
Jó, akkor úgy kérdezem, hogy nálatok mekkora jelentősége van egy csóknak? Mennyire veszitek komolyan?
Látod én is ezen vagyok kiakadva csak pont fordítva..olyan jó lenne néha minden kötöttség nélkül és persze mindenfajta következmény és felelősségvállalás nélkül smárolni lányokkal. Tapasztalataim szerint pont a lányok kezdik utána erőltetni ezt a kapcsolat dolgot.
És NEM! ne jöjjünk a prostikkal meg ilyenek..hanem rendes lányokról beszélek, hogy azoknak kellene ilyen felfogásúnak lenni..hogy csók meg flört, esetleg több de utána ne kelljen már járni könyörgöm.
Én csak olyankor csókoltam, amikor szerelmes voltam, vagy azt hittem, az vagyok.
Egy fiú/lány akkor csókol, ha úgy érzi megérett rá a helyzet, lehet, hogy csalódik benne, vagy kiábrándul és ezért nem folytatja tovább. Mindenkivel megeshet. Velem is volt már ilyen, bár nem a csók miatt szoktam szétmenni lányokkal, mindig más volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!